Ověřený prodejce - Ebay na vačky ?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ověřený prodejce - Ebay na vačky ?
Zdravím,
Chci se zeptat nezná někdo ověřeného prodejce na Ebay ohledně vaček ?
Sháním vačku na Superba 1.9 96kw popřípadně sadu, na ebay jich je mnoho ale nevím jakého prodejce zvolit. Vím že je to blbá otázka ale byl bych vděčný za radu. Díky
Nebo jelepší dát origo ? Auto si chci nechat ne prodat.
Sháním vačku na Superba 1.9 96kw popřípadně sadu, na ebay jich je mnoho ale nevím jakého prodejce zvolit. Vím že je to blbá otázka ale byl bych vděčný za radu. Díky
Re: Ověřený prodejce - Ebay na vačky ?
prvovýroba a spokojenost zn. Kolbenschmidt
pavska píše:Zdravím,
hele už jsem ti to psal v jiném vlákně tak nevím proč to řešíš oklikou, e-bay je založen na trošku jiné "kultuře" lidí a ne že ti u nás někdo pošle kus lešenářské trubky a nechá si za to zaplatit 5tis.
jám tam kupoval X sad i na 2.5TDi a všechny dodnes jezdí, vyšlo to tehdy na polovinu co u nás a věřím tomu že i dnes když je euro dražší tak to vyjde dobře
jám tam kupoval X sad i na 2.5TDi a všechny dodnes jezdí, vyšlo to tehdy na polovinu co u nás a věřím tomu že i dnes když je euro dražší tak to vyjde dobře
Vacka
M - POS
Lužice 5, 78501
https://www.firmy.cz/detail/708601-m-pos-luzice.html
Zavolej tomuhle panovi je ze Stemberka.Zabiva se opravami motoru + prodej ND.Kupoval jsem uneho vacku s hidrostelama na 2.0PD DPF cena do 6000,-
Lužice 5, 78501
https://www.firmy.cz/detail/708601-m-pos-luzice.html
Zavolej tomuhle panovi je ze Stemberka.Zabiva se opravami motoru + prodej ND.Kupoval jsem uneho vacku s hidrostelama na 2.0PD DPF cena do 6000,-