Zdravim, nevíte někdo, na co je tohle zúžení v sání na pežotu 106 1.4 Sport 55 kW? Musí to klást odpor nasávanýmu vzduchu a tím pádem snižovat výkon, ne? Když bych to vyhodil a nadradil trubkou, bude mít auto trochu lepší výkon? Auto jsem koupil za 5 tisíc na pár měsíců, než si splašim nějakou pěknou 328i, protože jsem se potřeboval před zimou zbavit bavorskýho TDSa, který jsem měl několik let a po spálení několika tisíc litrů všemožných vyjetých sraček už prostě radši musel jít před zimou do světa. V ladění atmosférických benzínů teda moc zběhlej nejsem, ale chtěl bych tohle vyhodit ze sání a taky vyřízkout katalyzátor a prodat, za katík z TDSa jsem dostal litr. Bude to znát na výkonu? Spotřeba mi je jedno Díky
BMW E46 328i automat LPG
Passat b5 1.9 TDI-PD 85 kW 4Motion
EX:
BMW 318 TDS, chip, kat i egr pryč, jezdim na friťák nebo vyjetou hydrauliku.
Peugeot 106 1.4 Sport, Felda 1.3, Opel Kadett, Mazda 121
Ono je to často jako eleminace rázů, když to bude natvrdo, nastane možná problém..Řekl bych, že většinou továrna nic nedělá zbytečně, výroba trubky by jistě byla snažší..
Přesně to vim a taky píšu, že v benzínech nejsem moc zběhlej Ale EGR ventil, katalyzátor, DPF filtr atd. automobilka taky nedělá zbytečně a přitom to dost lidí z auta vyhodí
BMW E46 328i automat LPG
Passat b5 1.9 TDI-PD 85 kW 4Motion
EX:
BMW 318 TDS, chip, kat i egr pryč, jezdim na friťák nebo vyjetou hydrauliku.
Peugeot 106 1.4 Sport, Felda 1.3, Opel Kadett, Mazda 121