Koupím vozidlo VW koncern
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Koupím vozidlo VW koncern
Ahoj sháním nějaké vozítko, nejlépe od místních.
Vybírám z:
Audi A4 B7 2.0.tfsi quattro avant (možná i tdi 103/125kw)
VW Passat 2.0tfsi variant nebo 2.0tdi 125kw (poladěné vyvažováky, popř vstřiky či hlava)
Audi A6 2.0tdi avant
Octavii prosím nenabízejte!!!
Zajímá mne spíše stav a spolehlivost, ne tolik km (nejlépe do 300tis).
Pouze manuál. Také raději něco co trochu jede. Jsem zvyklý na tdi 125kw a tak tak stačilo.
Nějaká slušnější výbava - jako výhřev sedaček, xenony, polokožený/kožený interiér, všechny okna v el. atd. Když bude tažné a "neutahané".
Rozpočet 140 - 170tis.
Kdybyste o něčem prověřeném věděli, tak napište SZ nejlépe i s nějakým odkazem na fotky.
Vybírám z:
Audi A4 B7 2.0.tfsi quattro avant (možná i tdi 103/125kw)
VW Passat 2.0tfsi variant nebo 2.0tdi 125kw (poladěné vyvažováky, popř vstřiky či hlava)
Audi A6 2.0tdi avant
Octavii prosím nenabízejte!!!
Zajímá mne spíše stav a spolehlivost, ne tolik km (nejlépe do 300tis).
Pouze manuál. Také raději něco co trochu jede. Jsem zvyklý na tdi 125kw a tak tak stačilo.
Nějaká slušnější výbava - jako výhřev sedaček, xenony, polokožený/kožený interiér, všechny okna v el. atd. Když bude tažné a "neutahané".
Rozpočet 140 - 170tis.
Kdybyste o něčem prověřeném věděli, tak napište SZ nejlépe i s nějakým odkazem na fotky.
Audi A6 Avant 3.0 tdi ASB
nechci ti kazit ideály ale z toho co jsi napsal auta a motorizace jde vybrat ale zapomeň na slovo spolehlivost
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Asi zklamu. Je to jeden z prvních r line. Nárazníky a prahy dávali až později. Tady jsou z výroby pedály nášlapy na prahach obložení palubní desky a volant i označení na blatnikach je z výroby. Mám výpis výbavy z výroby dle VIN a tam je to jasně napsáno. Nikdy bych sem nepsal r line kdyby šlo o nějakou dodelavku. To jen pro autora vtipného komentáře.