mercedes R w251
Moderátoři: šulda, Moderátoři
mercedes R w251
z nicoho nic prestal startovat, starter toci a motor nechyta.... diag star vypisala toto:
2270-004 N14/3 (stupeň doby žhavení) , Minimálně jedna ze žhavicích svíček
nebude nastavena.
ULOŽENÝ
2138-004 Žhavicí svíčka Válec 6 Přerušení Aktuální a uložený
2137-004 Žhavicí svíčka Válec 5 Přerušení Aktuální a uložený
2644-001 Zkontrolovat součást B2/6 (Snímač hmotnosti vzduchu na principu
vyhřívané tenké vrstvy vlevo). Mezní hodnota je překročena.
Aktuální a uložený
mám podozrenie na KO žhaviče resp. aj žhaviacu jednotku....nestretol ste sa niekto s podobným problemom?
2270-004 N14/3 (stupeň doby žhavení) , Minimálně jedna ze žhavicích svíček
nebude nastavena.
ULOŽENÝ
2138-004 Žhavicí svíčka Válec 6 Přerušení Aktuální a uložený
2137-004 Žhavicí svíčka Válec 5 Přerušení Aktuální a uložený
2644-001 Zkontrolovat součást B2/6 (Snímač hmotnosti vzduchu na principu
vyhřívané tenké vrstvy vlevo). Mezní hodnota je překročena.
Aktuální a uložený
mám podozrenie na KO žhaviče resp. aj žhaviacu jednotku....nestretol ste sa niekto s podobným problemom?
Rko je vůbec poklad a na týhle motorizaci jsem teď dělal turbo v jeepu a vzpomínal jsem jak se na Rku pěkně může na parohy tady to byl 2x takovej voser...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
mam dojem ze to tie V6 motory su sami o sebe zazraky....ci uz v mb alebo audi...turbo verim tiez je tam pristup ako k peniazom, tie jednotky su take no na.....tie drôtiky sa prepalia a uz to nezhavi, opravovat sa mi to nechce, pytaju za to 1500 czk, je to sice polovica ceny novej ale neriesim to...viac ma seru tie zhavicky...vybrat to je docela pruser 

důsledek ekoterorizmu kdyby tam daly víc materiálu a do cínu olovo a nemontovali to na teplý a pořád se chvějící motor tak to funguje prostě klasická vývojářská chyba-záměr....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
he a že deutsche qualitet.....made in makrelová...horšie ako mekosonic z číny...
brloh značky mb je rovnaký ako brloh bmw a rovnaký brloh je audi...atd. atd. skurv...konzumna spoločnosť...keby aspon ceny tomu zodpovedali ale tu kraksnu si pytali poriadny balik penazi ma to najazdene 149000 km od nova, zlate stare fiat uno, klepalo, triaslo ale startovalo a jazdilo a stalo to za hubičku love.... 

jj bohužel už jsou to jen boty ošlapat a zahodit a když tlačí tak ještě dřív...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
hoši a co dneska není složitý...tuhle mi přišel borec na revizi plynovýho kotle Protherm a když jsem viděl těch drátů a krabiček...dej mi pokoj
auta jsou ještě mnohem horší samozřejmě, do toho milion tenoučkých drátečků,jednotek,relátek,kokotin...je to strašný
já jsem zvědavej jak se jednou budou opravovat ty různý hybridní pohony a podobný vychytávky...

auta jsou ještě mnohem horší samozřejmě, do toho milion tenoučkých drátečků,jednotek,relátek,kokotin...je to strašný
já jsem zvědavej jak se jednou budou opravovat ty různý hybridní pohony a podobný vychytávky...