rozdíl mezi AVF a AWX
Moderátoři: šulda, Moderátoři
rozdíl mezi AVF a AWX
Chlapi, je nějaký rozdíl mezi těmito motory? Jde o špatný studený starty, dlouho točí , spodek je AWX a hlava z AVF. Hlava po GO sedla vstřiků převložkována vstřiky nastavený na 220 stupnu. Tlaky ok . Děkuji
Děkuji všem, tandem už je vyměněn, ale stále špatné studené starty. Napadá mě po nastartovaní a mírném ohřátí se vstřiky srovnají plus mínus kolem nuly, jen druhý je mínus 1. Mě to přijde jako když se musí vytvořit tlak mezi vstřiky a tandemem, divné ale že to blbě chytne i když to zkusím hned po dvou minutách. Jen za studena. čidlo chlazení ukazuje správné hodnoty
AVF v Passatu se šestikvaltrm je už od 2001 dokonce i 4motion, ale viděl jsem ho i v Superbu AVF nanualni 6q. Teda jestli to nebylo předělaný,ale byl tamMarek77 píše:AVF v Superbu byl pouze s automatem, manuál 6q neexistoval (možná v jiných vozech - Passat apod., to nevím).

Každopádně ty motory jsou záměny bez úprav, rozdíl je jen ve spojce.
Jasně že se musí vytvořit tlak mezi tandemem a vstriky, nebo spíš tam musí zůstat.pitrisek píše:Děkuji všem, tandem už je vyměněn, ale stále špatné studené starty. Napadá mě po nastartovaní a mírném ohřátí se vstřiky srovnají plus mínus kolem nuly, jen druhý je mínus 1. Mě to přijde jako když se musí vytvořit tlak mezi vstřiky a tandemem, divné ale že to blbě chytne i když to zkusím hned po dvou minutách. Jen za studena. čidlo chlazení ukazuje správné hodnoty
Měřil jsi tlaky válců ?
Můžou být načté i vstřiky, podle korekce toho moc nepoznáš.
Mel jsem na dílně passata korekce kolem 2,5 všechny čtyři a chytal na brnk necukal a jel jako z praku😀