Zadní brzdové vedení Felicia 1.9D
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zadní brzdové vedení Felicia 1.9D
Dobrý večer, potřeboval bych vyměnit brzdové vedení k zadním brzdám u Felicie combi 1.9D včetně zadních prasátek a paken. Materiál bych klidně sehnal, ale nějak si na toto netroufam. Nebyl by tady někdo kdo by měl chuť mi to vyměnit ? Jsem z Říčan u Prahy.
Moc děkuji, jinak auto je zatím pojízdné, tak není problém někam dorazit.....
Moc děkuji, jinak auto je zatím pojízdné, tak není problém někam dorazit.....
WOB miluje pouze nové trendy, nejlépe připravené na výlet do vesmíru..
Ale my, praktici, vytěžujeme to co funguje a již prokázalo svou kvalitu..To si uděláš sám, nebo najdi nějakého mladého garážníka. Servis tě vykopne, je to pod jejich práh profesionálů. Pokud k tomu nemohou natáhnout dráty, je to o ničem. Nebo se zeptej na klubu milovníků škodovek, tam jsou nadšenci..
Ale my, praktici, vytěžujeme to co funguje a již prokázalo svou kvalitu..To si uděláš sám, nebo najdi nějakého mladého garážníka. Servis tě vykopne, je to pod jejich práh profesionálů. Pokud k tomu nemohou natáhnout dráty, je to o ničem. Nebo se zeptej na klubu milovníků škodovek, tam jsou nadšenci..

nepropadat panice...
Což o to na autě si dělám sám skoro vše, ale jak není zvedák, jsou některé práce na draka. Jinak díky, zkusím to tam a uvidím. Servis je mi jasný, a i kdyby to udělali, tak to převýší hodnotu vozu 😀jericho-3 píše:WOB miluje pouze nové trendy, nejlépe připravené na výlet do vesmíru..
No za 1/2 roku jdu na technickou, kterou to ještě protlačil, tak zase na 2,5 roku budu mít klid. Pak už asi ne. Natáhnutí těch trubek dozadu nemůže snad stát tolik. Materiálové to je i s paknama a prasatama cca 1000, a zase vím co mám. Než koupit jiné, na kterém stejně budu muset vše dělat. Tady mám motor vcajku.maka123 píše:Vyplatí se to vůbec?
No za 1/2 roku jdu na technickou, kterou to ještě protlačil, tak zase na 2,5 roku budu mít klid. Pak už asi ne. Natáhnutí těch trubek dozadu nemůže snad stát tolik. Materiálové to je i s paknama a prasatama cca 1000, a zase vím co mám. Než koupit jiné, na kterém stejně budu muset vše dělat. Tady mám motor vcajku.maka123 píše:Vyplatí se to vůbec?
Jo tak už vím, nevěděl jsem jak to pojmenovat, tam je to zrezlý jak prase..... to zkusím sehnat, díky...roman1648 píše:zátěžák na nápravě ( omezovač brzdného účinku ), hliníková kostka na nápravě do který vedou trubkychucky1 píše:Jakej myslíš zatezak?Tomas.cz píše:Jestli to má zátěžák tak hlavně aby jsi povolil na něm.
za 99,9% to nepůjde povolit
kdybych to měl dělat rovnou si seženu jinej