Touran 1,9 74kw servořízení

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Tomkula
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Touran 1,9 74kw servořízení

Příspěvek od Tomkula »

Ahoj všem , prosím o radu . U mého tourana 2003 mi vypadává servořízení.Chvíli funguje chvíli zase ne. Už si nevím rady.Diagnostika žádnou závadu neukazuje.
Alhambra 85kw PD Tdi rok 2001 AUY
slovacek.milos
Aktivista

Re: Touran 1,9 74kw servořízení

Příspěvek od slovacek.milos »

Tomkula píše:Ahoj všem , prosím o radu . U mého tourana 2003 mi vypadává servořízení.Chvíli funguje chvíli zase ne. Už si nevím rady.Diagnostika žádnou závadu neukazuje.
co to je diagnostika čtení paměti závad? jinak se toho moc vymyslet nedá, vyčistit konektor do motorku nebo repas 5 až 7 litrů
Tomkula
Přispěvovatel

Příspěvek od Tomkula »

Ano,výpis závad z řídící jednotky žádnou závadu neukazuje.Proč hned repas? Jak mám vědět že je servo špatné??
Alhambra 85kw PD Tdi rok 2001 AUY
misocko
Přispěvovatel

Příspěvek od misocko »

predpokladam elektro servo. ako prve by som zmeral napetie v sieti ked servo nejde. nizme napetie = servo sa vypne. oleja je dost?
slovacek.milos
Aktivista

Tomkula píše:Ano,výpis závad z řídící jednotky žádnou závadu neukazuje.Proč hned repas? Jak mám vědět že je servo špatné??
číst pamět závad dto je diagnostika prostě oničem, víš co to je blok měřených hodnot?
fekálek
Aktivista

Příspěvek od fekálek »

misocko píše:predpokladam elektro servo. ako prve by som zmeral napetie v sieti ked servo nejde. nizme napetie = servo sa vypne. oleja je dost?
Nepleť mu hlavu, zádnej olej tam nejni, vetšinou je řízení na výměnu
slovacek.milos
Aktivista

misocko píše:predpokladam elektro servo. ako prve by som zmeral napetie v sieti ked servo nejde. nizme napetie = servo sa vypne. oleja je dost?
tam je elektrický posilovač,

a v elektroservu na co měřit napětí? to si najdeš v bloku měřených hodnot a když chceš vědět jestli je málo oleje tak se podíváš na otáčky motorku ty jsou as 1400 a proudový odběr třeba deset ampír místo 60 A když točíš, pak tam máš motohodiny když je tam moooooc tak už víš
slovacek.milos
Aktivista

Tomkula píše:Ano,výpis závad z řídící jednotky žádnou závadu neukazuje.Proč hned repas? Jak mám vědět že je servo špatné??
už ti to napsal i fekálek, probadej elektrické vedení a konektor k motorku a spravidla řízení na výměnu
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“