Zdravim pani,
jak se nazyva typ dvoustupnoveho preplnovani, pouzite napr. u Peugeotu 2.2 HDi BiTurbo, kdy v nizkych otackach plni pouze jedno male Turbo a ve vyssich se k nemu pripoji druhe?
A jak je to vlastne vyreseno? To jdou nejdriv vyfukove plyny jen skrz jedno Turbo a pak se to rozdeli do obou?
Zajima me to jen ciste teoreticky, jak to vlastne funguje.
Diky za fundovane odpovedi
Dotaz na dvoustupnove preplnovani - obecne
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Dotaz na dvoustupnove preplnovani - obecne
VW T4 2.5 TDi 65kW -> 110kW
VW LT 35 Mk2 2.5 TDi 66kW -> ?
VW LT 35 Mk2 2.5 TDi 66kW -> ?
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Logickou dedukci mi nevychazi nic jineho, nezli bud ze jsi liny, lzes nebo se neumis zeptat strycka Googla ...vysledek googleni par sekund odhalil cely navod a dokonce v cestine.
Pozn.: system pro nase aplikace naprosto o nicemu a to jak z hlediska potencialu tak zastavbove...proto jsem to hned v pocatcich zavrhl ... ale tak co cekat od Frantiku
...co jsem se docetl, tak pry ventily na ovladani nemaji moc dlouhou zivotnost.
Pozn.: system pro nase aplikace naprosto o nicemu a to jak z hlediska potencialu tak zastavbove...proto jsem to hned v pocatcich zavrhl ... ale tak co cekat od Frantiku

...co jsem se docetl, tak pry ventily na ovladani nemaji moc dlouhou zivotnost.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Prave proto ze te neznam tak jsem soudil pouze a jenom na zaklade toho, co jsi mi poskytl za podklady 

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by