Trysky 873 (81kw ASV) do AGR

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
vzmantel
Nováček
Odpovědi: 0

Trysky 873 (81kw ASV) do AGR

Příspěvek od vzmantel »

Ahoj, prosím o radu. Sehnal jsem originál sériové Bosch trysky DSLA 150 P 873 z ASV 81kw za solidní cenu a v zápalu nadšení jsem přehlédl fakt, že se do mé AGR 66kw 1999 wastegate doporučují trysky z AFN 81kw (stejné tlaky i Euro2 jako AGR). (wallbash)

Je reálné, aby fungovaly trysky 873 (ASV 81kw), které jsou stavěné na vyšší otevírací tlak vstřiku s mojí 66kw AGR? Pojede to alespoň trochu líp a ne naopak hůř?

Výměnu řeším spíš z důvodu údržby (řekl bych, že na trysky přede mnou moc lidí nesáhlo - 330tkm) a když už je budu měnit, pár koní k tomu málu, co mám, se hodí.

Asi mi budete doporučovat tlačítko hledat - vážně jsem se to po několika hodinách na různých fórech jasně nedozvěděl/nenašel, tak se nezlobte.
A trysky 764 z bazošu tam necpu cíleně - auto chci ještě pár let mít, nechci dýmit a cca 80kw mi stačí.

Díky za rady, Michal
RudisTDic
Aktivista

Příspěvek od RudisTDic »

Dej to tam ,neboj se toho..líp to pojede.. ;)
Octavia II RS
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

Pojede to líp, bude to fungovat, jen ten rozdíl nebude moc cítit. Ještě trochu lepší varianta je přehodit jen samotné trysky z ASV do tvých původních vstřiků z AGR :)
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
vzmantel
Nováček

Příspěvek od vzmantel »

turbo kamna power píše:Pojede to líp, bude to fungovat, jen ten rozdíl nebude moc cítit. Ještě trochu lepší varianta je přehodit jen samotné trysky z ASV do tvých původních vstřiků z AGR :)
Však to mám v plánu :-)
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“