Peugeot 207 1,4 VTI variabilita

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jogi24
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Peugeot 207 1,4 VTI variabilita

Příspěvek od jogi24 »

Nazdar borci. Rad by som sa s Vami poradil s problemom,ktory ma kamarat s jeho 207 1,4VTI. Po napichnuti na diag, boli vypisane tieto chyby: 

P0014 : Fazovy posun vackoveho hridele vyfukovych ventilov

P0011: Fazovy posun vackoveho hridele sacich ventilov

P1015: Zavada systemu premenneho zdvihu ventilov (vykonovy cast, rele motoru)

Pri kontrole parametrov ma dost zaraza informacia: "poloha zarizeni pro fazovy posun vackovyho hridele sacich ventilu" kde hodnota je : 18554 stupnov....

Takisto vstupna lambda sonda hlasi chudobnu zmes, ale niesom si isty ci nema suvis s tou variabilitou sacich ventilov... Po pridani plynu lambda reaguje na zmenu ,ale hodnota je prilis vysoka... 

Chcel by som Vas vsetkych poprosit o radu, hlavne ohladom tej zavady polohy zarizeni pro fazovy posun vackovyho hridele sacich ventilu... :?

Lambdu by som samozrejme vymenil za novu,ale neviem,ci jej hodnota nema suvis s tou variabilitou.

Stretol sa stym uz niekto z  Vas?

Pre lepsiu predstavu prikladam link ked som urobil screeny obrazoviek,konkretnych zavad.....

https://uloz.to/!f47xacUj3WH4/chyby-rar

DAKUJEM za kazdu dobru radu....
jericho-3
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od jericho-3 »

Rozvody v háji, tím se vše děje. Je to sráč a velmi často se majitelům v autorizáku mění celé motory za pěkné peníze...To se BMW společně s PSA vyznamenali..PSA to svádí na BMW a naopak..Nová generace konstruktérů chce prostě pokořit fyzikální zákony a ony se nedají... :(
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Peugeot“