Zdravím spytam sa priamo hľadám auto na stavbu dodávku nie.Jednalo by sa prevažne o ľahšie materiály povedzme do 0.5t ťažké by mi doviezli.Cital som celkom dosť.Mam dost dobrý zdroj nafty takže by to mal byť predovšetkým ropak zatiaľ rozmýšľam nad feliciou pickup alebo peugeot partner na felicii sa mi páči predovšetkým jednoduchosť len sa obavam hlbokej hrdze zhnity peugeot som ani moc nevidel vedel by sa niekto podeliť o skúsenosti? Vďaka a cenovo tak do 1000e co poslúži max 2 roky žiadne drahé auta len prácant
Sa obavam ze za 1000eur kupis takeho pracanta co uz vystriedali na stavbach x ludi a investiciam sa urcite nevyhnes ja by som volil fiat doblo 1.9jtd 74kw rok okolo 2003 ale v akych je cenach neviem najazdil som na nom cez 300tis a vsetko povodne a vyhoda ze to ma nosnost 800kg vela miesta a m to vzadu pera nie ako rozcapeny peugeot .
Samozrejme že mi je jasné ze auto bude mať za sebou veľa toho ale celu feliciu prekupim za 100e a kúpim za par supov co vydrží aj rok neplánujem točiť tisíce km len postaviť som a tom predať všetko nad 1000e je pre mňa nerentabilne auto sa plánuje na rok prevádzky nie na 10fky