Sharan nemá dlhé kódovanie ani kalkulacku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Sharan nemá dlhé kódovanie ani kalkulacku
Načítanie 09 potom 07 ale hodí mi tam len krátky kód. Nemám tam ani kalkulacku.ako sa to dá upraviť?aby som mohol kodovat.dakujem[/quote]
pokial je to sharan 7M model, nemá dlhé kodovanie, ale kratke a 5 miestny kod, tam neurobiš to čo chceš.....ale osobne nerozumiem co chces vypnut, pochopil som že xenony ale nic viac ci sa zapinaju automaticky alebo niečo iné, pokial je to tak niekto tam doinstaloval nejaky modul na automaticke svietenie
To myslíš vážně? Já bych jim za práci nezaplatil ano kačku. Když to neumí, tak to nemají dělat! Tak jak ti to zapojili to nesplňuje zákonné podmínky provozu na pozemních komunikacích a vozidlo je tak nezpůsobilé provozu. Doporučuji důkladně přečíst:
§ 32 zákona č. 361/2000 Sb. o silničním provozu:
(1) Motorové vozidlo musí mít za jízdy rozsvícena obrysová světla a potkávací světla nebo světla pro denní svícení, pokud je jimi vybaveno podle zvláštního právního předpisu
A dále tu jsou další 2 § které se mi nechce hledat. Jeden je správní delikt: provoz technicky nezpůsobilého vozidla na pozemní komunikaci se sazbou až 50 000 Kč a druhý pro toho, kdo vozidlo v rámci své podnikatelské činnosti vozidlo do takového stavu uvede!
PS.: Až teď jsem si všim, že píšeš slovensky. Toto samo platí u nás. Je klidně možné, že to máte jinak.
§ 32 zákona č. 361/2000 Sb. o silničním provozu:
(1) Motorové vozidlo musí mít za jízdy rozsvícena obrysová světla a potkávací světla nebo světla pro denní svícení, pokud je jimi vybaveno podle zvláštního právního předpisu
A dále tu jsou další 2 § které se mi nechce hledat. Jeden je správní delikt: provoz technicky nezpůsobilého vozidla na pozemní komunikaci se sazbou až 50 000 Kč a druhý pro toho, kdo vozidlo v rámci své podnikatelské činnosti vozidlo do takového stavu uvede!
PS.: Až teď jsem si všim, že píšeš slovensky. Toto samo platí u nás. Je klidně možné, že to máte jinak.
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 

to je v poho, vcera prišla 2010 audina, ktora pohodlne vie denne svietenie nakodit...
svetla svietili po kluciku stale, vypinac nereaguje na parkovačky, 0, DRL..nič...ako keby tam nebol.
no čo tam človek nenájde? na hulváta relatko priamo za bcmku k svetlam...
no moze toto nejaky normalny clovek spravit?
a ako bonus v imme zavada ECU ROM DEFECTIVE a km o 150tis dole...
svetla svietili po kluciku stale, vypinac nereaguje na parkovačky, 0, DRL..nič...ako keby tam nebol.
no čo tam človek nenájde? na hulváta relatko priamo za bcmku k svetlam...
no moze toto nejaky normalny clovek spravit?
a ako bonus v imme zavada ECU ROM DEFECTIVE a km o 150tis dole...
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke