Nazdar
Viete niekto odporučiť naozaj poctivého výrobcu? Ide o 127bar čerpadlo...
Vygooglil som niečo takéto
https://www.ebay.de/itm/Hydraulikpumpe- ... SwrBJa4YXS
Je tam ešte aj Bosch, ale kde je za rozumnú cenu nie je skladom... Vo VW je asi naozaj zbytočné dať 530€..
Hydraulicke čerpadlo 3B0422154K 2,5 TDI 132
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Hydraulicke čerpadlo 3B0422154K 2,5 TDI 132
Passat V6 bdh 180hp 4motion Chip by Kitpower.fr 206hp, Chip by Dynatec.fr 218hp
- hansdob
- Aktivista
Odpovědi: 1
Poctivý výrobce už snad ani neexistuje.
No já koupím vždy nějaký repasovany servocerpadlo přijde to pokaždé v jiné krabici takže firmu nevím. Se starým ještě udělám výplachy trubek a serva a pak to nechám vykapat servo vymotam namontuje čerpadlo dodržen postup plnění dle elsy a zatím mi to vždy fungovalo........
No já koupím vždy nějaký repasovany servocerpadlo přijde to pokaždé v jiné krabici takže firmu nevím. Se starým ještě udělám výplachy trubek a serva a pak to nechám vykapat servo vymotam namontuje čerpadlo dodržen postup plnění dle elsy a zatím mi to vždy fungovalo........
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Noveď to.... Otázka je, či aj vydrží... Na kvalitu originálneho dielu môžem asi zabudnúť... Problém je ale že na 5-tich typoch čerpadla je uvedené OE číslo rovnako, pritom nemajú ale rovnaké tlaky. Dá sa vôbec nejak ten repas identifikovať?hansdob píše:Poctivý výrobce už snad ani neexistuje.
Celkom uvítam aj keď máte niečo oskúšané...
Passat V6 bdh 180hp 4motion Chip by Kitpower.fr 206hp, Chip by Dynatec.fr 218hp