207 1,4 P0014 P11A8
Moderátoři: šulda, Moderátoři
207 1,4 P0014 P11A8
Zdravím kluci dotáhli mě 2O7 1,4 70 KW přeskočený rozvod vyměnily se kompletní rozvody na přípravky a nyní po startu vypisuje chyby P0014 a P11A8 rozvody jsem znovu kontroloval jsou ok.Nastavovač vačky je nový snímač vačky jsem prohodil a beze změny v jednotce jsou uloženy stále tyto dvě závady,ale kontrolka motoru nesvítí,Uložení sací i výfukové vačky vydřeno není,neměl někdo podobný špek?
startuje hezky jen jsem tam houpne volnoběch,Výkon je trošku horší.stejné závady jsou na lexii i delphi.Potkané to není.Solenoid na výfukové vačce je nový Origo a nic je zajímavé,že když to bylo skočené tak to nestartovalo,ale nepsalo to žádné závady jen v měřených hodnotách byla výfuková vačka nekoherentní
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
No môže to byť aj prípravkami, alebo ich zlým založením ale ja mám tiež neorigo a fungujú. Tie plochy na vačkách kde sa dáva prípravok musia byť na 100% v rovine ale keď rozvod kontroloval tak hadam OK. Nastavovač vačky píše že je nový tak tam by nemal byť problém (myslím doraz/základná poloha), ešte upozorňujem že šróby na vačkách samozrejme treba dotiahnuť pri správne napnutej reťazi s prípravkom.