VW Sharan 81kw AVG - nemá výkon
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
VW Sharan 81kw AVG - nemá výkon
Čau mám takový problém mám VW Sharan 1.9 tdi výkon 81 kw kod motoru AVG rok výroby 02/2000. Auto nemá absolutně výkon, vůbec nechce táhnout. Ani se to nerozjede a pak nespadne do nouze jak třeba zatuhlý turbo. Projel jsem to bez katalyzátoru - bez změny, egr zaslepený. Podtlakový hadičky vypadají ok.
-
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
To ještě nic neznamená, turbo může tlačit málo, ale jednotka je zatím spokojená a jestli má AVG ještě snímač tlaku v jednotce motoru tak obvykle díky popraskaným hadičkám ( v motoráku i jednotce ) ani moc přehled nemá.
Na táhlo určitě koukni, už jsem viděl i nějak přicpaný zpětný ventil a nepouštěl podtlak pro okruh N75.
Na táhlo určitě koukni, už jsem viděl i nějak přicpaný zpětný ventil a nepouštěl podtlak pro okruh N75.
-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Dal jsem tam regulační ventil z turba 1.9 TDI 77 KW PD to by mělo být stejný ne? Natočil jsem stejnou délku a dal to tam a začlo to chodit, ale auto pořád nemá tah. Byl jsem to dneska projet a auto se vzpamatovalo ale jen na cca 5 sekund pak to zase přestalo jak kdyby nějaká elektrika nebo já nevím, aut s rotačním čerpadlem jsem měl fakt hodně, ale s tímhle si nevím rady.
-
- Přispěvovatel
Jo šlo to až moc lehce, váha vzduchu ukazuje pěkne při zatížšní 900
Mám takový tušení že bude něco s turbem je to dovoz, takže nevím co s tím kdo předemnou dělal. Asi s tím autem bude ještě hodně zábavy
Kdyby bylo čerpadlo nebo nějaký vstřikovač vadný mohlo by to mít takový vliv na výkon? Auto chytá teplý a studený pěkně.
Mám takový tušení že bude něco s turbem je to dovoz, takže nevím co s tím kdo předemnou dělal. Asi s tím autem bude ještě hodně zábavy

Kdyby bylo čerpadlo nebo nějaký vstřikovač vadný mohlo by to mít takový vliv na výkon? Auto chytá teplý a studený pěkně.