Columbus HDD - načtení dat v počítači

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
certok
Nováček
Odpovědi: 0

Columbus HDD - načtení dat v počítači

Příspěvek od certok »

Zdravím ve spolek,

porouchal se mi v Superb II (facelift) Columbus - řešil jsem v jiném vláknu - asi základní deska K.O. (jak jsem si tak pročítal vlákna zde na forum).

Než se mi rozbil :-(, nahrál jsem na disk (HDD) asi 10 GB audio ve formátu mp3 (přes SD kartu) a jelikož jsem je navíc všechny tvořil "ručne" z CD-kotoučků, je mi líto je ztratit.

Columbus jsem pečlivě rozebral, HDD mám vyndaný, přes redukci jsem připojil k počítači (oper.systém Win 10 64bit Pro). Vidím 3 partition (přes Spravovat počítač), přičemž pouze jedna z nich má přidělené písmeno jednotky, takže vidím datový obsah - jedná se o systémový disk. Bohužel partition, kde jsou nahrané audio mp3, nedovoluje přiřadit písmeno, aby byl disk viditelný a mohl jsem si mp3 zkopírovat. (viz screen)

Nevíte někdo, jak se k nahraným audio mp3 souborům dostat?

Né že bych byl lenoch a neudělal si mp3 znovu, ale s 2 dětmi a pracovní dobou 10hodin denně se mi špatně dostává času :-( ...ani už domluvený kontakt na nastavení jiné věci na Superbu nemám čas vyřešit, i přestože bych zadní denní svícení chtěl.

Omlouvám se za případně nešikovné a neodborné téma, ale již jsem zkusil vše, co umím a nyní jsem v koncích, tak jsem si dovolil obrátit se na zkušenější.

Pokud můj dotaz je vhodný pro kamenování, jsem připraven - každopádně jeden z kamenů s přilepenou radou by potěšil :-)

Díky a hezký den
Patrik

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“