Vstrek pd

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
gulik
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Vstrek pd

Příspěvek od gulik »

Chlapi vymenil som jeden vstrek u pd bjb predávajúci tvrdil že ok keď pridám tak kudle dymu čierny biely gumičky boli samozrejme nové nastavené ok bude predtým to nerobilo ale na voľnobehu traslo s motorom
tuner1.8t
Sběrač informací

Příspěvek od tuner1.8t »

Tak ste asi nieco pokazili. Bud gumicka sa poskodila, alebo dali ste aj novu s krutku a dotiahli ako sa ma? Dali ste spravny vstrek? Co hovori vag, nejake hodnoty? Ako natom bola sachta, aj ste ju nejako upravovali? Predavaju tvrdil ze je ok, to znamena ze si kupil pouzity? Moze to byt mnoho veci, tak skus to blizsie rozpisat, a urcite sa pohneme dalej. :)
SKODA Octavia combi 1.9 TDI PD 77 Kw , BXE ,r.2008 DSG
gulik
Přispěvovatel

Příspěvek od gulik »

Vstrek je ororiginal hlava je po repase gumičku neseklo štartuje ok aj ide ok len ten dym áno vstrek bol starší zevraj odskúšany buď je vadny alebo sa urobila chyba budem pátrať ďalej pozriem aj hodnoty dik zaradu
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

moje zkušenost je taková že vstrek dám nový a pokud je repas tak mám čerpadláře který umí a i přesto že vznikl problém řeší,

pokud mě někdo zavede na cestu predávajúci tvrdil tak jsem měl podobné výsledky jako ty ;) a nikdy více ;)
gulik
Přispěvovatel

Příspěvek od gulik »

Máš pravdu
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“