Pd 77kw - při puštění plynu za jízdy se zvyšují otáčky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Pd 77kw - při puštění plynu za jízdy se zvyšují otáčky
Ahoj, prosím o radu. Při jízdě a vyřazené rychlosti, protůruji motor do cca 2500ot plyn pustím a auto samo přidá na cca 3000ot. Myslím si, že by otáčky měly hned padat. Dříve to nedělalo. Ještě se třepe na volnoběh na místě a při rozjezdu, myslím, že by to mohlo mít spojitost. Měnily se rozvody, čistil egr, a měnila se prasklá hadice z turba, dále takový vlnovec co vede z turba do egru.
Jedná se o caddy 1.9 77kw, bjb.
Dvouhmota se mi zdá v pořádku. Věřím tomu, že to tu někde už bylo, ale nenašel jsem to.
Děkuji za rady.
Snad to jde poznat na tom videu.
https://youtu.be/0KTlDg5C4Zc
Jedná se o caddy 1.9 77kw, bjb.
Dvouhmota se mi zdá v pořádku. Věřím tomu, že to tu někde už bylo, ale nenašel jsem to.
Děkuji za rady.
Snad to jde poznat na tom videu.
https://youtu.be/0KTlDg5C4Zc
Tak natom videu vidiet nic, strasne nizke rozlisenie vidia. Manzelka natacala Nokiou 3310?
Otacky by sa urcite nemali same zvisovat, niekde bude problem. Aka je spotreba? Nezvisila sa? A nemohol by to jednoducho plynovy pedal robit? Pozriet na vagu ci funguje spravne. Inac treba skontrolovat vsetko. A ist vylucovacou metodou. Mozno by nebolo odveci sem hodit nejake fotky s hodnotami motora. A este lepsie by boli logy spravit. Moze to byt strasne vela veci a na zaklade toho rozmazaneho videa ti tazko pomozeme, pokial sa stym ozaj niekto nestretol.

SKODA Octavia combi 1.9 TDI PD 77 Kw , BXE ,r.2008 DSG
Děkuji za odpověď. Video se asi zkomprimovalo přeposíláním atd. Ale pravda 3310 by si zasloužila 😄😄. Ale všiml jsem si, že při rozjezu se motor dost třepe tak do 1500 otáček, a dále do 3000 se mi zdá, že tak nějak pořád vibruje. Zkusím pořídit log. Dost věcí to právé být může, ale nechci kupovat díly “pokus, omyl”. Chystám se na dlouhé trasy, tak bych to chtěl mít v pořádku.
Caddy 04, 77kw bjb
To třepání vyřešilo repasované turbo, a auto má celkově lepší reakci na plyn, mám radost Měnil jsem to vrchem, a je to celkem pakárna 😄😄 příště vytáhnu radši poloosu 😊.
Jen to přidávání plynu, nemůže to být nějaké vyrovnávání otáček při řazení? Přes vcds to asi nepůjde vyladit, že? Nebo nemáte někdo tip na někoho z MS kraje, kdo by se mi na to podíval? Děkuji
Jen to přidávání plynu, nemůže to být nějaké vyrovnávání otáček při řazení? Přes vcds to asi nepůjde vyladit, že? Nebo nemáte někdo tip na někoho z MS kraje, kdo by se mi na to podíval? Děkuji
Caddy 04, 77kw bjb