Zdravim vas
kupil som poškodenu/naburanu Audi A5 z prednej časti,dovoz DE,najazd origo 253 00km, motor 2.7TDI CGKA/prevodovka multitronic 8st.
Auto sa poskladalo,jazdi bez problemov,problem su ale vibracie motora na volnobehu,po naštartovani cca 5sekundach motor dost vibruje az do interieru,počas jazdy OK,ale len počas volnobehu,ak vytočim motor na mieste,vibracie niesu,taktiez sa to nemeni aj ked zaradim P R N D S...vymeneny bol lavy silentblok motora ktory bol poškodeny,v motorovom priestore je všetko v poriadku,nič nieje poškodene ani nic sa nedotyka karoserie,napravnica OK.
Všimol som si prvy problem,ak auto dlhšie stalo cca 2tyzdne,mal problem naštartovat,ako keby nebolo palivo,zistil som ze 3 zhavice nefungovali,vymenil som ich,motorova jednotka je bez zavad,auto znova stalo 2tyzdne v garazi cca10st. teplota, motor točil cca 10sekund kym naštartoval, ak auto stalo vonku, par krat naštartovalo no motor ako keby vynechaval a vyšiel svetly dym z vyfukov ako nespalena nafta, dnes som znova auto preparkoval,za studena motor 2 krat vynechal na volnobehu a potom išiel uz ako mal.. na vagu ked som pozeral hodnoty vstrekovacov kanal 13, tak všetky vsterky maly hodnoty od 0.15 do 0.40, no vstrek na 5tom valci vykazoval hodnoty az po 0.80 a ako jediny mu hodnoty dost rapide vyskakovali do + , tak ze mam sa pripravit na to ze su vadne vstrekovace alebo ešte čo ine mozem skontrolovat? Ďakujem vopred za pomoc.
2.7TDI V6 - vibracie motora na volnobehu
Moderátoři: šulda, Moderátoři