Spotřeba na volnoběh.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Spotřeba na volnoběh.
Zdravím. Mám problem se svým Toledem 1M2 s motorem ARL. Auto mi krmi 9mg nafty za cyklus, po nastartovani mi to jde az ke 3L/hod pak klesne na 1,5L. Rozvody ok, vačka nova, vstřiky repas, tandem novej. Vstriky puvodni AL a nove taky AL. Navic po zahrati mi vydava klepavy zvuk, je slyset zevnitr z venku ne. Pripada mi ze si auto nerozumi se vstrikovacema, jsou dobre nastaveny nechaval jsem je i kontrolovat. Uz fakt nevim. Já už do toho zahučel za 50 000 a vysledek je že to žere a za studena to nejde do otáček(ještě zkusim hnout s předvstřikem). Nenapadá vás něco? Díky moc.
Re: Spotřeba na volnoběh.
Co to bylo za vačku?
Bora 1.9 TDI 85KW 6q,čip, AJM--minulost
Rapid 1.6 TDI 85 kw
Audi Q5 125KW 6q manual
Scala 1.6 Tdi 85kw rv22
Rapid 1.6 TDI 85 kw
Audi Q5 125KW 6q manual
Scala 1.6 Tdi 85kw rv22
HV0338ET, na štítku je vytištěno ET. Stála mě v sadě 12 000Kč, víc bohužel nevím.
Postřeh: za studena se klepání neozývá, kdyz se motor ohřeje na cca 70°C začne. Pak jde do otáček lépe.
Zkus sinchronizaci natočit do minusu tak -2. Uvidiš změnu.
Rapid 1.6 TDI 85 kw
Audi Q5 125KW 6q manual
Scala 1.6 Tdi 85kw rv22
Rapid 1.6 TDI 85 kw
Audi Q5 125KW 6q manual
Scala 1.6 Tdi 85kw rv22
Jj, zkusim pak napíšu. Teď mam +4
Nojo to maš blbě do plusu nee
Rapid 1.6 TDI 85 kw
Audi Q5 125KW 6q manual
Scala 1.6 Tdi 85kw rv22
Rapid 1.6 TDI 85 kw
Audi Q5 125KW 6q manual
Scala 1.6 Tdi 85kw rv22
Okej, tohle mi seřizoval mechanik. Aby to žralo alespoň trochu normálně a relativně normálně to startovalo. Hnu s tim a dam vědět.
hnul jsem s tim ted na 0,0. Zlomil jsem jeden ze 3 šroubu na kole a spotřeba šla nahoru na 1,5 a 12,5mg/cyklus. To je den, bych se z toho ... Nějakej typ? Ja počkam na zprávu z Boshe na ty vstřiky a s tim kolem budu muset hnout a vyřešit ten šroub. Nevim jak moc velkej je to průšvih, drží to hlavně ten středovej, pokud se nepletu.
- Romaneek
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Ajaj..
Už jsem si s tím u pár aut hýbal a vždy to drželi ty 3 malé, středovým jsem točil vačkou a rozvodové kolo stálo. Budeš to mít stejně..
Už jsem si s tím u pár aut hýbal a vždy to drželi ty 3 malé, středovým jsem točil vačkou a rozvodové kolo stálo. Budeš to mít stejně..
Golf IV variant ASZ, IC ARL, turbo 1752vrk, SW Mirulu, předek bi-led projektory koito, staví to Brembo MAX..
T4 multivan, 111kw zatím série
2x Golf MK2 1,6TD JR 51kw v renovaci, jeden už po..
EX: Fabia combi 1.9Tdi, ASZ+GTB1756VK+FMIC atd.
T4 multivan, 111kw zatím série

2x Golf MK2 1,6TD JR 51kw v renovaci, jeden už po..
EX: Fabia combi 1.9Tdi, ASZ+GTB1756VK+FMIC atd.
Jj je to stejný. Drží to na 2 šroubech, a zatim se to nehnulo, každopádně v okamžiku kdy se to pohne, predelam to, pokud se to nehne. Udělam to s rozvodama, ještě se podivam co zbytek toho šroubu, aby mi nevypadnul a nespadnul do rozvodu, to by bylo vymalováno... Vstřiky necham zrepasovat a pak uvidíme co jednotka. Pokud se ta gramáž nezlepší, leda to manualne utáhnout mapou, ale to je asi to posledni co bych chtěl, protože ta jednotka určitě má nějakej důvod, proč to tak krmí. Kdyby někdo z vás měl typ, co okouknout ještě dejte mi vědět. Na vahu jsem zkusil dat diodu, zkoušel jsem bez váhy i s váhou... vesměs stejné, ještě mě napadla lambda sonda, ale necham si poradit. Díky