oct 1 r.v.1998 - komfortka nekomunikuje, nefunguju okna, menil som zamky

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
lubo188
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

oct 1 r.v.1998 - komfortka nekomunikuje, nefunguju okna, menil som zamky

Příspěvek od lubo188 »

Zdravim na zaciatku mi okna normalne fungovali, potreboval som len vymenit zamky pretoze auto dlho stalo a samozrejme opravoval som kable v prechodkach vo vsetkych dverach boli polamane a zoxidovane, pri cisteni pinov v prechodkach sa mi podarilo spojit hrubsi cerveny a hnedy pin (PZ dvere)a odpalil som poistku, poistku som vymenil, central funguje spravne aj po podrzani kluca v zamku otvara alebo zatvara okna, no z vnutra cez ovladac okna nefunguju, poistky som pozeral su v poriadku, ale ta jedna poistka ktora je v pravo dole pod relatkami do ktorej idu dva hrube cerveno-cierne kable tam napetie nemam (pod tym dvojitym relatkom na stierace) cize nefunguju z vnutra okna cez ovladac na strane sofera a tiez nefunguju samostatne ovladace na okno na kazdych dverach, tlacitko na central funguje a nekomunikuje komforkta, (na zaciatku komfortka komunikovala a fungovali aj okna cez ovladanie z vnutra) vedel by niekto poradit kde by mohol byt problem,
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“