Galaxy 2.0 TDCi 103 kW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Galaxy 2.0 TDCi 103 kW
Galaxy 2.0 TDCi 103 kW r.v.2012 euro V , kod motoru UWFA přestala svítit kontrolka žhavení a nežhaví.
V testu budíků kontrolka svítí. Při zapnutí zapalování, ale vůbec ani neproblikne. Dříve normálně problikla i v létě.
V diagnostice žádná závada. V jednotce žhavení šťáva i kostra je, ale k žhavičům už šťáva nejde. Dal jsem novou jednotku a beze změny. Předem děkuji za rady.
V testu budíků kontrolka svítí. Při zapnutí zapalování, ale vůbec ani neproblikne. Dříve normálně problikla i v létě.
V diagnostice žádná závada. V jednotce žhavení šťáva i kostra je, ale k žhavičům už šťáva nejde. Dal jsem novou jednotku a beze změny. Předem děkuji za rady.
Re: Galaxy 2.0 TDCi 103 kW
Nemá prosím někdo schémata od toho relé žhavení? Děkuji.
Máš v dtc P380, alebo problém s komunikáciou žhavenia?
Žádná chyba ani problém v komunikaci.
Problém vyřešen! Původní i nova jednotka z autokelly KO. Byl jsem na vrakáči a jedna ze dvou jednotek co jsem si půjčil na zkoušku, tak byla funkční.
Problém vyřešen! Původní i nova jednotka z autokelly KO. Byl jsem na vrakáči a jedna ze dvou jednotek co jsem si půjčil na zkoušku, tak byla funkční.
To je ok potom. Čo si dával za značku , HUCO?
Dal jsem Era. Tuším, že hodně věcí dělají do prvovýroby, ale tenhle kousek mám podezření, že někdo již jednou vrátil. Krabička byla zespodu lepená lepidlem, takže šla zpět do krámu a někdo bude mít problémy jako já. 
Docela mě překvapilo, že i na vrakáči většina jednotek KO.
Huco je dobrá značka ? Tuhle firmu neznám.

Docela mě překvapilo, že i na vrakáči většina jednotek KO.
Huco je dobrá značka ? Tuhle firmu neznám.

Práveže som mal problém s HUCO 2x.
Hüco je vlastně Hitachi, ale fakt je že některý věci v druhovýrobě prostě nefungují, třeba předřadný odpory na ventilátory,sahary,čidla
ERA vůbec nebrat,nefunguje, mám s ní zkušeností hned několik
ERA vůbec nebrat,nefunguje, mám s ní zkušeností hned několik
Tak radost předčasná, žhavení nefunguje. Vyzkoušel jsem asi 4 jednotky a problém trvá.
Odpojil jsem čidlo teploty vody na termostatu, budík ukáže -35, sepnou sahary, venkovní teplota --- C a jednotka začne žhavit.
Předpokládám, že jednotka bude OK a problém bude někde v čidlech nebo kabelech.
https://youtu.be/lZsd-lspQNE
Odpojil jsem čidlo teploty vody na termostatu, budík ukáže -35, sepnou sahary, venkovní teplota --- C a jednotka začne žhavit.
Předpokládám, že jednotka bude OK a problém bude někde v čidlech nebo kabelech.

https://youtu.be/lZsd-lspQNE
Jezdí nám tam Mondeo IV má to počítač a všechno možný před levým předním kolem,fakt suprově řešený, kabeláž už několikrát opravovaná pokaždý se našel nějaký uhnilý drát...a jebe se to pořád dokola...
Mondeo/Galaxy/S-Max je vlastně jedno a to samé. O víkendu to omrknu jestli něco najdu.