Zhasinani motoru 1.9tdi avf

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
talimero
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Zhasinani motoru 1.9tdi avf

Příspěvek od talimero »

Zdravim prosim je tu niekto kto by vedel poradit co moze byt pricina zhasinania motoru? Za studena vsetko ok po zohriati motoru za jazdy zhasne motor, Potom dlho toci az chytne chvilu ide normalne a potom zas zhasne za jazdy. Zas dlho musim tocit a zas chytne. Log bez cisla je cely priebeh az kym nezdochne a nasledny start. Log2 je start po druhom zdochnuti. Dakujem za kazdu radu,
Přílohy
LOG-01-008-xxx-xxx2.CSV
(45.21 KiB) Staženo 44 x
LOG-01-008-xxx-xxx.CSV
(128.45 KiB) Staženo 43 x
Tomas.cz
Aktivista

Re: Zhasinani motoru 1.9tdi avf

Příspěvek od Tomas.cz »

Zkontrolujte, jestli není někde přehozené palivové potrubí.
talimero
Přispěvovatel

Příspěvek od talimero »

Chodilo to bez problemov z nicoho nic to zacalo...
Kendys_TDI
Přispěvovatel

Příspěvek od Kendys_TDI »

pokud je to rotačka, zkontroluj, jestli není na čerpadle z boku netěsný ten malý šroubek (na množství nafty, které protéká čerpadlem). Mě takhle jednou málem vycestoval a dotahoval jsem ho na křižovatce, Někde se to zavzdušňuje jinými slovy. Jak je na tom palivový filtr a to plastové "T" nahoře na něm ? otevři kapotu a hledej, jestli to není někde oblitý od nafty..
Ještě by to teoreticky mohlo být relé 109, pod volantem pod tím plastovým deklem
Octavia 1 TDI AGR, GOLF IV 2.8 V6 4motion
a ještě je tu manželky Fóbia 1.4 16V BKY hatch (LOL)
passion
Přispěvovatel

Příspěvek od passion »

Relé to nebude, to by mu myslím vypla aj diag.
Skôr to nemá naftu, alebo vzduch.
OťasTDi
Aktivista

Příspěvek od OťasTDi »

Pokud je KO relé 109 tak neproblikne spirála, když otočíš klíček do zapalování...v tu chvíli se ani diag nespojí...mě se jednou na rotačce to téčko (čili termoventyl, který vrací v zimně naftu zpátečkou do filtru - jinak prochází zpátky do nádrže podařilo zničit když jsem v mrazech horkovzduškou rozehříval palivový filtr, neboť jsem nemohl nastartovat...asi jsem ho potavil a to bylo peklo...auto chcípalo, nešlo nastartovat atd....nový origo, nový filtr a pro jistotu jsem ho přetěsnil přes okroužky teflonovou páskou...takže potrápit umí....ale to nebude tenhle případ, ty jsi s ním takové vylomeniny nedělal...není zaflákaná chcípací klapka v egr? víš aby se otevírala jak má a nebyla přivřená...a co vůbec palivový filtr? byl někdy měněný? hlavně ohlídej tu spirálu, zda když to nechce chytit tak před statem problikne
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
talimero
Přispěvovatel

Příspěvek od talimero »

Vyriesene bol to tandem, diky
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“