Prosím o radu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Prosím o radu
Zdravím: Nevite někdo proč mi na felicii 1.6 jde načíst jenom jednotka ABS?
Rok výroby 99. Používám kábel OBD 2 KKL-USB a VAG COM 4.09.Na octávii
1.9 tdi r.v.99 mi funguje vše.
Předem moc děkuji za rady.
Rok výroby 99. Používám kábel OBD 2 KKL-USB a VAG COM 4.09.Na octávii
1.9 tdi r.v.99 mi funguje vše.
Předem moc děkuji za rady.
Mam skodo podobny problem po preinstalovani notase se nemuzu spojit z zadnou ridici jednotkou pri testu kabelu my to pise(COM Port Status -OK,Interface Status 0-Nalezen Pripraven,Fast Synch Kompatibilita-NE)Jde o Golfa IV(r.v98) a kabel mam od motordiag OBD II kabel Fast KKL - USB soft VAG 304,Diky za kazdou radu cim by to mohlo byt. 

- origoš
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Prostě někde něco není kompatibilní, s tím se musí počítat. Nikdo Ti nezaručí, že Tvoje diagnostika musí se všemi auty komunikovat. Jsou tam čtyři komponenty, které připadají v úvahu: ECU, rozhraní, comp a software. Je potřeba postupně vylučovací metodou najít ten pravý. Když se připojíš přímo, jak Ti radili, tak vyloučíš vedení od zásuvky k ECU. Tam chyba být může, ale když to nepojede, tak seš zase na začátku. Jednou jsem se s tím setkal, kdy vedení klempíři spálili na uhel. Proto radím zkusit jiný kabel.
Pokud to bylo na me tak me to nez my spadl windous tak vse chodiloorigoš píše:Prostě někde něco není kompatibilní, s tím se musí počítat. Nikdo Ti nezaručí, že Tvoje diagnostika musí se všemi auty komunikovat. Jsou tam čtyři komponenty, které připadají v úvahu: ECU, rozhraní, comp a software. Je potřeba postupně vylučovací metodou najít ten pravý. Když se připojíš přímo, jak Ti radili, tak vyloučíš vedení od zásuvky k ECU. Tam chyba být může, ale když to nepojede, tak seš zase na začátku. Jednou jsem se s tím setkal, kdy vedení klempíři spálili na uhel. Proto radím zkusit jiný kabel.