změna Km na nových budíkách
Moderátoři: šulda, Moderátoři
změna Km na nových budíkách
chci si pořídit jiné budíky, jelikož mám model 2000 a chtěl bych budíky z novější verze.
Moje otázka zní:
Jakým způsobem nakódovat budíky do auta?
Lze použít budíky s Maxi Dotem?
Jak nastavit Km?
Co k tomu budu potřebovat? Mám soft VAG-COM.
díky za opovědi
Moje otázka zní:
Jak nastavit Km?
díky za opovědi
- Milan Sharan
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
CAN bus je dátová zbernica, po ktorej komunikujú riadiace jednotky vo vozidle. CAN bus pohonu u starších áut, napríklad tvoje, pozostáva z prepojenia RJ ABS, RJ motora a RJ automatickej prevodovky, ak je namontovaná. Novšie modely zahrňujú viac, prístrojovku, airbagy... Problém je v tom, že nové budíky komunikujú s ostatnými RJ po tejto CAN bus, a staré po jednotlivých vodičoch- jednotlivé signály. (kontrolky, signály) Takže staré a nové si navzájom nerozumejú, ak to chceš prerobiť na novo, je s tým veľa roboty, (nové RJ, elektroinštalácia) takže jednoduchšie a lacnejšie je zohnať starú prístrojovku.
Kontrolka airbagov nemohla fungovat, ak mas stary model a budiky boli nove. ABS asi teda nemas... lebo to tiez nejde... a dalsie "drobnosti".brunolet píše:Zdravím chlapi, já mám taky starý model a palubka s maxidotem by se mě taky líbila. Dal jsem jí tam s nového modelu na zkoušku a kromě immo krásně všechno zobrazovalo a fungovalo. Nevíte kde jí sehnat.
-
- Sběrač informací
Re: změna Km na nových budíkách
skodavrs píše:chci si pořídit jiné budíky, jelikož mám model 2000 a chtěl bych budíky z novější verze.
Moje otázka zní:
Jak nastavit Km?
díky za opovědi