Napečený konektor vstřiku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Napečený konektor vstřiku
Kluci klasický motor 2,0 HDi 103kw.....na čtvrtém vstřiku postavený konektor a tak cca 10cm přívodní kabeláže.....po rozmotání, odtrhnutí od sebe a následném zaizolovani a smazání chyby auto jezdí, ale nemám z toho dobrý pocit.... proč se to takhle upeklo? Díky
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS 6.5, Delphi 2015.R3
Re: Napečený konektor vstřiku
Nepodfujuje vstřik? Asi mu bylo teplo
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
Mě spíš přišlo, že to bylo jakoby ve zkratu a od toho se to peklo.... očouzené to není
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS 6.5, Delphi 2015.R3
Odpor vstřiku odpovídá normě?
Když nemá konektor dobrej kontakt, tak se hřeje až se upeče. Jestlis našel důvod špatnýho kontaktu (koroze, oxidace), tak se nemusíš bát o vstřik. Jakej je odpor vstřiku ve srovnání s ostatníma?
Oct asv 2000, DieselPower
Ano to je to co si myslím....... změřit odpor vstřiku.... porovnám to s ostatními, ale nevedeli vyste kluci, jaká má být správná hodnota?
Přechoďák....no to už právě nezjistim.....neslo mi to ani pořádně odpojit, jak to bylo spečené.... takže to už neposoudim.....ale už se mu v tom určitě nekdo vrtal...tak je možné, že nebyl ideálně docvaknuty
Přechoďák....no to už právě nezjistim.....neslo mi to ani pořádně odpojit, jak to bylo spečené.... takže to už neposoudim.....ale už se mu v tom určitě nekdo vrtal...tak je možné, že nebyl ideálně docvaknuty
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Mne s tak za roky dva-tri krát zapiekol konektor žiaroviek diaľkového/stretávacieho svetla (len to sa ľahšie rieši)
1.9 JTD 85kW (2x), predpísané oleje + Metabond
Na vrakáči jinej vstřik i konektor a nazdar
,přeletovat,smršťovku a je pokoj

přesně to udělám....nicméně já jen pátral po důvodu