Zdravím vás.
Už dlhšie sa potýkam s problémom klepania mojej 1.9TDI 66kw AGR kód motora. Najme pri prvom studenom štarte sa ozýva výrazne klepanie ktoré po malej chvíli ustane, ale stále je to počuť, no výrazne menej. Vymenil som kvôli tomu hydroštely s rozvodmi, keďže som to tipoval na ne. No bohužiaľ pretrváva. Chcem sa spýtať čo by niekto nevedel poradiť, čo by to mohlo byt. Skúšal som počúvať pod stetoskopom vstrekovace ktoré sú pôvodné, a hlavný 3ti vstrek vydával klepanie, ostatne sú tiché. Ale neviem, či by vstrek klepal viac za studena ako za tepla, môže to byť? Ak ma niekto skúsenosť, budem rad keď sa podelí, pridávam moje video, aby ste si mohli pozrieť. Pekný večer. Auto ma najazdené 290 tisíc, ktoré by mali byť originál, auto je od prvého majiteľa, mam ho 3 roky doteraz žiadny problém. Aj motor vyzeral dobre, a jazdné vlastnosti sú super, okrem toho klepania nemá žiadny problém. Akurát začal studený trocha prerušovane štartovať, tak preto si to spajam so vstrekom.
https://youtu.be/lutMkRY1Yu0?si=Az0Mhj4mGUjRhFbq
Klepanie motoru 1.9tdi AGR
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- martinsidlo
- Aktivista
Re: Klepanie motoru 1.9tdi AGR
Klepov vstriky. Jestli za tepla vpohode,neres. Vule v zime jsou vetsi nez za tepla. Motor ma rad teplotu pres 85.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené