Přihřívač motoru u Tourana nefunguje
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Přihřívač motoru u Tourana nefunguje
Rok 2003,1,9Tdi je tam Webasto.Poraďte prosím kde to má pojistku případně jak se dostat ke žhavičce.Dík za každou radu
Re: Přihřívač motoru u Tourana nefunguje
najprv by som to dal na VAGkruzitko píše:Rok 2003,1,9Tdi je tam Webasto.Poraďte prosím kde to má pojistku případně jak se dostat ke žhavičce.Dík za každou radu

pokud to není origo webasto na Canu tak diagnostika nic neřekne.Webasta mají svoji diag.zásuvku-pokud nebyly montovány ve výrobě.
Jinak pokud chceš zjistit stav žhavícího kolíku,musí jít webasto ven.
Taky to může dělat čerpadlo,pokud nespustí,webasto nesepne.
Nejsem znalec,jen jsem měl takové malé školení u servisáka webasta
Jinak pokud chceš zjistit stav žhavícího kolíku,musí jít webasto ven.
Taky to může dělat čerpadlo,pokud nespustí,webasto nesepne.
Nejsem znalec,jen jsem měl takové malé školení u servisáka webasta
- Marek Lavička
- Přispěvovatel
Zkus ho resetovat (Odpoj od proudu), nestačí vypnout klíček topení je stále pod proudem, aby mohlo dovětrat po vypnutí. Může být jen zavzdušněné v tom případě provětrá, pokusí se zapálit, zvýší výkon a po cca 5 s vypadne(žádná odezva od čidla plamene). Cyklus se opakuje a po té se topení opět blokne. Pokud se ani neroztočí musí ven. Špatná zpráva je, že žhavící kolíky se do většiny jako ND nedělají(jen celý hořák). Předpokládám, že do něj proud jde?!
Dneska jsem to přivezl ze servisu.Řekli mi že se to zablokuje když se topení zapne a je v autě míň než rezerva paliva a musí se to vymazat v servisu.To je fakt výborně řešený!!Potřeboval bych zjistit kde je to čidlo co to spouští podle teploty venku,dal bych tam vypínač.Na rezervu dojíždim dost často a tohle by mi fakt naštvalo.
- Marek Lavička
- Přispěvovatel
podla mna je to kravina. suhlasim ked je tam rezerva tak pridavne kurenie nezopne ale ked natankujes pojde v pohode opat. zaznamena sa tam len chyba o nizkej hladine paliva. keby to bolo tak ako vravia servisaci tak chodis do servisu mazat chybu ako debil a oni uctuju. neverim ze by soudruzy udelali az taku banalnu softwareovu chybukruzitko píše:Dneska jsem to přivezl ze servisu.Řekli mi že se to zablokuje když se topení zapne a je v autě míň než rezerva paliva a musí se to vymazat v servisu.To je fakt výborně řešený!!Potřeboval bych zjistit kde je to čidlo co to spouští podle teploty venku,dal bych tam vypínač.Na rezervu dojíždim dost často a tohle by mi fakt naštvalo.

Min.týden jsem zapoměl vypnout autoradio a nevyndal klíček.Vytloukla se baterka a když jsem zastartoval zhasli kontrolky a tma.Baterku jsem nabil,všechno funguje ale topení nejde.Tak čím to teda je když předtím mi řekli v servisu že topení je v pořádku,jen vymazali chyby v ř.jednotce.Ani nic nechtěli platit.
origo radio by sa malo po cca 1 hodine samo vypnut. skusal som tokruzitko píše:Min.týden jsem zapoměl vypnout autoradio a nevyndal klíček.Vytloukla se baterka a když jsem zastartoval zhasli kontrolky a tma.Baterku jsem nabil,všechno funguje ale topení nejde.Tak čím to teda je když předtím mi řekli v servisu že topení je v pořádku,jen vymazali chyby v ř.jednotce.Ani nic nechtěli platit.
aj ked nevybral klucik?kevino píše:origo radio by sa malo po cca 1 hodine samo vypnut. skusal som tokruzitko píše:Min.týden jsem zapoměl vypnout autoradio a nevyndal klíček.Vytloukla se baterka a když jsem zastartoval zhasli kontrolky a tma.Baterku jsem nabil,všechno funguje ale topení nejde.Tak čím to teda je když předtím mi řekli v servisu že topení je v pořádku,jen vymazali chyby v ř.jednotce.Ani nic nechtěli platit.
Octavia Combi 90 -> 125k ALH, 2004
ano aj ked nevybral kluc. staci ze vypol zapalovanie myslim. viem ze ma to sralo lebo som montoval parkovacie snimace a 3x som zapinal radio lebo stale sa vyplo hmmtomikaaa píše:aj ked nevybral klucik?kevino píše:origo radio by sa malo po cca 1 hodine samo vypnut. skusal som tokruzitko píše:Min.týden jsem zapoměl vypnout autoradio a nevyndal klíček.Vytloukla se baterka a když jsem zastartoval zhasli kontrolky a tma.Baterku jsem nabil,všechno funguje ale topení nejde.Tak čím to teda je když předtím mi řekli v servisu že topení je v pořádku,jen vymazali chyby v ř.jednotce.Ani nic nechtěli platit.