Dík zkusím to nainstalovat.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Chápu tě moje reakce byla podobná. Ale 2007/1 DVD2 není můj uploadRope píše:Dík za sqelou práci. Staženo rozbaleno. Jedině to dvd 2 a 262raru a koncovka html, to bylo.
Dík zkusím to nainstalovat.
part 80 se uploadoval dvakrát ale funkční by měly být oba linky pro part 80 to víš chyba byla zřejmě ve spojení mezi židlí a myšíferkov píše:jen dotaz v DVD1 je 2x Part 80 .. kde je chyba??
vsetko robis dobre. ak nemas, daj preskocit.leelee píše:Pomuze mi nekdo, prosim???
1. Pri instalaci to po me chce C Archive CD1/DVD v CD/DVD mechanice a nebo to muzu preskocit volbou cancel.
2. Pri updatu 2007/2 to po me chce DVD-TD 2007/2 v CD/DVD mechanice.
Oboje instaluju z virtualni mechaniky. Ma nekdo napad v cem je problem? Delam neco spatne?
Nema nekdo ESI v cestine?
Vsem predem moc dekuju.
ktore jazyky ponuka, ked cestina medzi nimi nie je?leelee píše:1. Pri instalaci me to cestinu nenabizi.
2. Mam cele ESI DVD1, ESI DVD2 i update z techto odkazu a nejsem schopen po instalaci rozchodit TecDoc i jine. Mam tam jen maly zaklad, ktery mi je na nic. Vyberu vyrobce, model, motor, atd. ale na leve strane menu nemam moznost vyberu ze vsech menu. Potrebuji hlavne posutpy oprav. Zkousel jsem to i reinstalovat. Vysledek porad stejny.