pd 85/96kw zamena sani ??

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
tomik
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

pd 85/96kw zamena sani ??

Příspěvek od tomik »

cago.
koupil jsem si "do foroty" k mojemu 85kw/pd/passat nahradni motor z audi 96kw/pd. uz jsem pri hledani zavad prehodil vstrikovace, tandem a ted o vikend, prasklou trubku na vodu. protoze mi nejak "olejuje" egr ventil , chtel jsem pro jistotu vymenit taky, ale ouha, sani/egr ma vetsi prumer. staci vymenit zbytek sani k motoru a bude to ok, nebo me ceka jeste nejaky prekvapeni ??
dikes,
tomik.
go.vojta
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od go.vojta »

je tam už příruba na to péro.. jestli máš i tu trubku co jde do sání z 96 tak by to mělo jít přehodit..
Passat B5 tdi, passat B4 tdi

BMW R1150GS
tomik
Přispěvovatel

Příspěvek od tomik »

prave ze jsem sundal to "kolinko s perem"co je mezi egr a trubkou a myslel jsem, ze jsem zvitezil a ono to egr je vetsi (crazy) . rikal jsem si, je to logick, vetsi vykon = vetsi prumer sani, ale za tim kolinkem je to uz zase stejnej prumer :o coz mi hlava nebere ..
ono to sani na ty audine je cely takovy jiny, vedeni plynu do egr je jinak a vubec je tam jeste tajovej nerezovej bazmek.
asi to nejdriv cely sundam, pak na to budu chvili cucet a uvidi se.
jen mam strach abych nesundal to sani a pak byly jinak srouby na prirube atd .. (wallbash)
tomik.
go.vojta píše:je tam už příruba na to péro.. jestli máš i tu trubku co jde do sání z 96 tak by to mělo jít přehodit..
juris1
Přispěvovatel

Příspěvek od juris1 »

tomik píše:prave ze jsem sundal to "kolinko s perem"co je mezi egr a trubkou a myslel jsem, ze jsem zvitezil a ono to egr je vetsi (crazy) . rikal jsem si, je to logick, vetsi vykon = vetsi prumer sani, ale za tim kolinkem je to uz zase stejnej prumer :o coz mi hlava nebere ..
ono to sani na ty audine je cely takovy jiny, vedeni plynu do egr je jinak a vubec je tam jeste tajovej nerezovej bazmek.
asi to nejdriv cely sundam, pak na to budu chvili cucet a uvidi se.
jen mam strach abych nesundal to sani a pak byly jinak srouby na prirube atd .. (wallbash)
tomik.
go.vojta píše:je tam už příruba na to péro.. jestli máš i tu trubku co jde do sání z 96 tak by to mělo jít přehodit..
To není jen AUDI, ale i VW passat. Rozdíl je v 74kw, 85kw kde je normální spona a 96kw kde je rychospojka (PÉRO)
go.vojta
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od go.vojta »

ten bazmecht z nerezu je výměník na egr :D ten zahod a egr zaslep..
Passat B5 tdi, passat B4 tdi

BMW R1150GS
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“