cago.
koupil jsem si "do foroty" k mojemu 85kw/pd/passat nahradni motor z audi 96kw/pd. uz jsem pri hledani zavad prehodil vstrikovace, tandem a ted o vikend, prasklou trubku na vodu. protoze mi nejak "olejuje" egr ventil , chtel jsem pro jistotu vymenit taky, ale ouha, sani/egr ma vetsi prumer. staci vymenit zbytek sani k motoru a bude to ok, nebo me ceka jeste nejaky prekvapeni ??
dikes,
tomik.
pd 85/96kw zamena sani ??
Moderátoři: šulda, Moderátoři
prave ze jsem sundal to "kolinko s perem"co je mezi egr a trubkou a myslel jsem, ze jsem zvitezil a ono to egr je vetsi
. rikal jsem si, je to logick, vetsi vykon = vetsi prumer sani, ale za tim kolinkem je to uz zase stejnej prumer
coz mi hlava nebere ..
ono to sani na ty audine je cely takovy jiny, vedeni plynu do egr je jinak a vubec je tam jeste tajovej nerezovej bazmek.
asi to nejdriv cely sundam, pak na to budu chvili cucet a uvidi se.
jen mam strach abych nesundal to sani a pak byly jinak srouby na prirube atd ..
tomik.
ono to sani na ty audine je cely takovy jiny, vedeni plynu do egr je jinak a vubec je tam jeste tajovej nerezovej bazmek.
jen mam strach abych nesundal to sani a pak byly jinak srouby na prirube atd ..
tomik.
go.vojta píše:je tam už příruba na to péro.. jestli máš i tu trubku co jde do sání z 96 tak by to mělo jít přehodit..
To není jen AUDI, ale i VW passat. Rozdíl je v 74kw, 85kw kde je normální spona a 96kw kde je rychospojka (PÉRO)tomik píše:prave ze jsem sundal to "kolinko s perem"co je mezi egr a trubkou a myslel jsem, ze jsem zvitezil a ono to egr je vetsi. rikal jsem si, je to logick, vetsi vykon = vetsi prumer sani, ale za tim kolinkem je to uz zase stejnej prumer
coz mi hlava nebere ..
jen mam strach abych nesundal to sani a pak byly jinak srouby na prirube atd ..![]()
tomik.go.vojta píše:je tam už příruba na to péro.. jestli máš i tu trubku co jde do sání z 96 tak by to mělo jít přehodit..