Neviete ako je to s nastavenim kilometrov O2 ? Mal som rozbitu pristrojovku. Mozem zohnat pouzitu 1/07 , alebo mozem kupit novu. Kedze pouzita je viac nez polovicu lacnejsia, do novej sa mi velmi nechce. Avsak nemam zatial postup na nastevenie km v novej pristrojovke. Ide to uz ?
[quote="Bugs.Bunny"]Jo jde to. Třeba vag can commanderem.[/quote
no si si isty ze urobim aj januar 2007 s vag can ? ja mam momentalne original VAG-K+CAN Commander 3.3 a s nim to neide. Tak mi porad verziu v ktorej sa to da spravit.
jojco píše:tato verzia bude mat uz km asi aj v procesore, takze zatial si asi neporadis.
prave o tom som rozpraval, ale ked to tomi vie spravit s radostou sa snim dohodnem. Inak ked kupim novu pristrojovku, natiahne sa stav pocitadla z rj motora ?
jojco píše:tato verzia bude mat uz km asi aj v procesore, takze zatial si asi neporadis.
prave o tom som rozpraval, ale ked to tomi vie spravit s radostou sa snim dohodnem. Inak ked kupim novu pristrojovku, natiahne sa stav pocitadla z rj motora ?
Vag comanderem nevím, ale já to už dělám jednou drahou něm. ludrou DP3
R.v. 2006 maju epromku 2007 som este nemal. Tak to rozluskni a popozeraj co tam je. Z rj motora si to asi necita, robi to len asi PSA ale nie som si isty na 100%.
TOMI píše:R.v. 2006 maju epromku 2007 som este nemal. Tak to rozluskni a popozeraj co tam je. Z rj motora si to asi necita, robi to len asi PSA ale nie som si isty na 100%.
Z motoru si to pokud vím žádnej panel netahá jen ty fran. šupy si to stahují z bsi
Jinak v eeprom to je , ale je to i v procesoru, tak že O2 jen tak někdo tady neudělá