Jak pokračovat???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- FanTomas1795
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
Jak pokračovat???
Koupil jsem si GolfíkaIII TDÍ 1Z a už předchozí majitel dal čipík.Údajných 118k stačí,ale když si to tady tak pročítám,měl bych zálusk na jiné vstřiky,turbo atd.Jde mi o to že nevím co s autem je pácháno,od koho a zda k tomu můžu přidávat další věci.Nebude lepší začít od začátku???Dík za rady,názory
TDI!!!GIII 1Z Čípek-118k
Re: Jak pokračovat???
Budes mat problemy s piestami...Su totiz makke a pri vacsom zvysovani vykonu mozu spravit pa pa...FanTomas1795 píše:Koupil jsem si GolfíkaIII TDÍ 1Z a už předchozí majitel dal čipík.Údajných 118k stačí,ale když si to tady tak pročítám,měl bych zálusk na jiné vstřiky,turbo atd.Jde mi o to že nevím co s autem je pácháno,od koho a zda k tomu můžu přidávat další věci.Nebude lepší začít od začátku???Dík za rady,názory
Kolotoč TUNING
- FanTomas1795
- Sběrač informací
- Kornout
- Aktivista
Hmm, to je škoda, když jsi ten motor dělal, že jsi nevyměnil písty, měl bys po staostech.FanTomas1795 píše:jj,o 1Z uz jsem si tady na foru přečetl.Žádnej voheň.Jen me štve,že jsem ho medávno generálkoval za docela velký peníze a mám pořát 1Z![]()
Jde mi o to jestli k tomu čípku můžu dát třeba jen ty vstřiky??
Těžko ti někdo odpoví, zda to vydrží či ne, může i nemusí.
-
- Aktivista
- FanTomas1795
- Sběrač informací
- FanTomas1795
- Sběrač informací
- FanTomas1795
- Sběrač informací
No nic,asi se na to vyprdnu a az budou peníze a čas tak se do toho pustím znova
Jaké písty se do 1Z hodí nejlíp???A stačí jen ty???Nebo dáváte ještě jiné věci???Nechci s toho dělat nějakej brutál,auto je na denní ježdění,ale kámík staví GII s 1.8T tak bych se za ním chtěl alespon držet ject

Jaké písty se do 1Z hodí nejlíp???A stačí jen ty???Nebo dáváte ještě jiné věci???Nechci s toho dělat nějakej brutál,auto je na denní ježdění,ale kámík staví GII s 1.8T tak bych se za ním chtěl alespon držet ject

TDI!!!GIII 1Z Čípek-118k
-
- Aktivista
FanTomas1795 píše:No nic,asi se na to vyprdnu a az budou peníze a čas tak se do toho pustím znova![]()

- FanTomas1795
- Sběrač informací
Ale josamik píše:FanTomas1795 píše:No nic,asi se na to vyprdnu a az budou peníze a čas tak se do toho pustím znova![]()
Jaké písty se do 1Z hodí nejlíp???A stačí jen ty???Nebo dáváte ještě jiné věci???Nechci s toho dělat nějakej brutál,auto je na denní ježdění,ale kámík staví GII s 1.8T tak bych se za ním chtěl alespon držet ject![]()
Myslim že nee...

TDI!!!GIII 1Z Čípek-118k
s
kúp radšej druhý motor a to tam daj a budeš to mať lacnejšieFanTomas1795 píše:jj,o 1Z uz jsem si tady na foru přečetl.Žádnej voheň.Jen me štve,že jsem ho medávno generálkoval za docela velký peníze a mám pořát 1Z![]()
- FanTomas1795
- Sběrač informací
Re: s
HmHmrudy5 píše:kúp radšej druhý motor a to tam daj a budeš to mať lacnejšieFanTomas1795 píše:jj,o 1Z uz jsem si tady na foru přečetl.Žádnej voheň.Jen me štve,že jsem ho medávno generálkoval za docela velký peníze a mám pořát 1Z![]()

TDI!!!GIII 1Z Čípek-118k