Mam trochu dosti problem s Renault Laguna 1.8 95 rok kod motoru F3P-724. jde o to ze me kamarad s geometrie menil predni pruziny na tlumicich a oprava leve poloosy. Od te doby mi spatne startuje motor,,
jak kdyby neco drhlo a starter to nemohl utahnout. asi tak za 14 dni mi odesl starter zniceho nic mi prelomila hridel u pastorku ve predu ulozeni
loziska . po vymene starteru se to chova stejne ,,, starter i baterka je v poradku,,,nevim co se mohlo stat bud opravou pruzin a poloosy. koukal jsem ze starter ma v sobe prevodovku ,,, ted tam mam starter stejneho modelu s clio. Pisi proto aby se zas neprelomila osa od pastorku pokud
se to chova stejne ze netoci starter tak jak ma a to neni zas tak zima a nekdy to mam i v garazi pres noc.Pri startovani mi nekdy auto piskne kdyz chyti motor,,,,remenem to neni.neni to pricina startovani uz teto zavady .
Renault Laguna 1.8
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- automacher
- Aktivista
Odpovědi: 0
Máš tam na výběr asi 5 závitů a má bžt ???
5 zavitu to ted nechapu ??
Hlavne me nekdy stve i to ze to kazde startovani piskne !!! Starter myslim ze ma asi 4. srouby a vsechny nadoraz dorvany a na dvouch je trubickove vedeni aby byl dobre napolohovan.Taky jsem se dozvedel ze mozna ze kdyz tam mam starter s Clia ze muze mit jinou vykon a prikon.
5 zavitu to ted nechapu ??
Hlavne me nekdy stve i to ze to kazde startovani piskne !!! Starter myslim ze ma asi 4. srouby a vsechny nadoraz dorvany a na dvouch je trubickove vedeni aby byl dobre napolohovan.Taky jsem se dozvedel ze mozna ze kdyz tam mam starter s Clia ze muze mit jinou vykon a prikon.
Ano starter ma 5 sroubu,,,tak jsme dali jiny motor s puvodniho starteru jen prevodovka s clia starteru zustala. Ted uz startuje jak ma ,,ale pazvuky to ma behem startovani,,takze tam zmena nenastala. Predtim byl asi starter skrizene mozna nasazen je to mozne. Stale mam spadeno na setrvak,,,ale ten chci menit az odejde trochu spojka.Jinak to nema cenu 2 x rozebirat.