kolik wydrží motor 66kw typ ahu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
kolik wydrží motor 66kw typ ahu
kolik koniku wydrži tento motor abych nepropalil pisty 

ibiza 19tdi 66kw bez dymu to nejde
- warhead_cz
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Re: kolik wydrží motor 66kw typ ahu
to se dozvis az si koupis novou klavesu "v"

Hele tati mašinky smí jezdit i po silnicích ? Kdepak hochu to je jen strycovo TDI 

Napiš číslo motoru... Nebo alespoň rv na měsíce... Jinak vydrží 120ps určo (vlastní zkušenost)..waNa píše:kolik koniku wydrži tento motor abych nepropalil pisty
Octavia 3 SCOUT 2.0 TDi 4x4, 135KW, DSG, FULL palba a vyroba 9/2020... 

máš xenony na aute chcem to riešiť môžeš poslať foto ako to máš urobené ?Thopr píše:Napiš číslo motoru... Nebo alespoň rv na měsíce... Jinak vydrží 120ps určo (vlastní zkušenost)..waNa píše:kolik koniku wydrži tento motor abych nepropalil pisty
Jako chceš vidět, jak to vypadá v noci + kabeláž a tak?rudy5 píše:máš xenony na aute chcem to riešiť môžeš poslať foto ako to máš urobené ?Thopr píše:Napiš číslo motoru... Nebo alespoň rv na měsíce... Jinak vydrží 120ps určo (vlastní zkušenost)..waNa píše:kolik koniku wydrži tento motor abych nepropalil pisty

-
- Sběrač informací
caute mam passat B4 variant 66KW a chcel by som to prerobit na 81KW a viac co vsetko je k tomu potrebne lebo vraj iba trisky,turbo,vstreky a RJ
jedna sa o motor 1Z
a este otazka dalo by sa s tohto motora dostat tych 125PS?? popripade cerpadlo alebo ine veci udu stihat ?? nechcel by som ziaden extrem ale skor taku pohodu aby to dore islo ale aby to velmi neovplyvnilo zivotnost motora...
ak mate niekto skusenosti dakujem uz vopred za vse reakcie
jedna sa o motor 1Z
a este otazka dalo by sa s tohto motora dostat tych 125PS?? popripade cerpadlo alebo ine veci udu stihat ?? nechcel by som ziaden extrem ale skor taku pohodu aby to dore islo ale aby to velmi neovplyvnilo zivotnost motora...

Na tvých požadovaných cca 125 PS se dostaneš pouze tryskami... Takové PP764 by byly čupr... Jinak S764 a máš tak 115-120PS... Čerpadlo stíhat bude. Hoď tam jen trysky a budeš spokojený... A předělávka obtoku na VGT je celkem i zbytečné... Podle mého... Přece je to jen 1Z...Tomas1 píše:caute mam passat B4 variant 66KW a chcel by som to prerobit na 81KW a viac co vsetko je k tomu potrebne lebo vraj iba trisky,turbo,vstreky a RJ
jedna sa o motor 1Z
a este otazka dalo by sa s tohto motora dostat tych 125PS?? popripade cerpadlo alebo ine veci udu stihat ?? nechcel by som ziaden extrem ale skor taku pohodu aby to dore islo ale aby to velmi neovplyvnilo zivotnost motora...![]()

-
- Sběrač informací
a este dotaz som pocul vraj tieto motory 1Z su dost slabe no pokial viem tak kamosovi jazdi tai passat a ma na nom 700tis km jasne nieje to nove auto ale ide
Thopr:cize vravis ze ani to nepotrebujem na VGT sice nieco mi to hovori ale este sa pytam co to vlastne je...
jasme mi je ze ja mam teraz obtok ale co to je to VGT ??? ine naklapanie lopatiek turba ???
Thopr:cize vravis ze ani to nepotrebujem na VGT sice nieco mi to hovori ale este sa pytam co to vlastne je...
jasme mi je ze ja mam teraz obtok ale co to je to VGT ??? ine naklapanie lopatiek turba ???
jj, VGT je turbo s proměnou geometrií lopatek... A 1Z vydrží, to neboj... Jen prý mají údajně slabší písty... Nemohu to potvrdit, mám taky 1Z, cca 400tkm, osadil jsem to tryskami 764 a dávám mu celkem i kouř a pořád drží...Tomas1 píše:a este dotaz som pocul vraj tieto motory 1Z su dost slabe no pokial viem tak kamosovi jazdi tai passat a ma na nom 700tis km jasne nieje to nove auto ale ide

Tady máš ceny http://dieselpower.cz/doc/prices/vw_cenik_trysek_mo.pdfTomas1 píše:Thopr:a co stoja take trisky?? cize ani nepotrebujem ani ine turbo ani nic iba trisky???
a tiez nechcem aby som mal z auta dymovnicu ??
A pokud nechceš mít starosti s kouřem, tak si kup S502 nebo PP502 a jsi i bez kouře... Mně to teď nehulí vůbec,ale uvidím až v létě...

Když dáš jen trysky, tak soft nepotřebuješ... A cena po repasi je cena za trysky+montáž+seřízení...Tomas1 píše:a este RJ moze ostat seriova nepotrebuje to menit mapy a pod ???
inak nechapem tomu vyrazu "po repasi" to su pouite diely alebo ako a ceny su uvadzane v KC/ks ?? alebo sada ??