Jsem začátečník a dostal jsem kabel (com1) na kterém mi jde VAG 304.1 chtěl bych VAG 704.1 ale nevím, jestli bude chodit na tento kabel. Nevyznám se v nich. nevím, co mám za kabel, nic na něm neni napsáno. dík.
... pokud to chceš na své autí a nebudeš zkoušet jiný soft, než ten přibalený, tak budeš bezproblémově spokojený ... pokud to nedodržíš, tak s klonem čekej problémy... asi tak... zjednodušeně
Slavkov píše:... pokud to chceš na své autí a nebudeš zkoušet jiný soft, než ten přibalený, tak budeš bezproblémově spokojený ... pokud to nedodržíš, tak s klonem čekej problémy... asi tak... zjednodušeně
Klon poznáš od origo kabelu tak, že zaktualizuješ vag a najednou zjistíš, že to nejede, protože je problém v načipování kabelu. )
Ale klon jede spolehlivě a věř, že s databází 7200 chybových kódů nebudeš aktualizaci ani potřebovat!!!
godzilla píše:Klon poznáš od origo kabelu tak, že zaktualizuješ vag a najednou zjistíš, že to nejede, protože je problém v načipování kabelu. )
Ale klon jede spolehlivě a věř, že s databází 7200 chybových kódů nebudeš aktualizaci ani potřebovat!!!
ještě doplním, že po aktualiziaci nejede nejen nová verze, nýbrž ani ta původní, protože kabel to umrtví a máš smůlu
godzilla píše:Klon poznáš od origo kabelu tak, že zaktualizuješ vag a najednou zjistíš, že to nejede, protože je problém v načipování kabelu. )
Takze kdyz ho budu mit jen v ruce tak to nepoznam?
A jeste na kolik teda prijde tek klon orientacne jestli se to vyplati rysknout?
Klon poznáš snadno podle toho, že ti prodejce nezaručí doživotní upgrady nových verzí, jak je tomu u originálu.
Klon poznáš snadno podle toho, že ti prodejce nezaručí doživotní upgrady nových verzí, jak je tomu u originálu.
Zdravím sehnal jsem si kabel na USB OBD ll ale furt se mi nevidí s programem Vagkom taky při kontrole připojení se mi hlásí jako usb-serial čím to je? díky za odpověd