zdra machri..dnes jsem se docela zhrozil kdyz jsem se zaposlouchal jak mi bezi alhambra.Docela dost to v ni cvaká takovej ostrej kovovej zvuk.Myslel jsem ze by to mohly delat hydrostely ale ono to neprestane ani kdyz trochu pridam a dela to i za tepla...je to jak sici stroj.A v pozadi toho to tak divne bafe...je to takovej dunivej hlubokej zvuk neco jak kdyz sundate z filtrboxu viko a vyndate filtr.
Co myslite???ze by stely byli Ko nebo jeste neco navic.?Diky za rady
Na kolik prijdou ty hydrostely?
patrik.kloucek píše:zdra machri..dnes jsem se docela zhrozil kdyz jsem se zaposlouchal jak mi bezi alhambra.Docela dost to v ni cvaká takovej ostrej kovovej zvuk.Myslel jsem ze by to mohly delat hydrostely ale ono to neprestane ani kdyz trochu pridam a dela to i za tepla...je to jak sici stroj.A v pozadi toho to tak divne bafe...je to takovej dunivej hlubokej zvuk neco jak kdyz sundate z filtrboxu viko a vyndate filtr.
Co myslite???ze by stely byli Ko nebo jeste neco navic.?Diky za rady
Na kolik prijdou ty hydrostely?
Jestli je to takovy pravidelny zvuk, ostry, kovovy, ale jako by v pozadi ne prilis hlasity, z venku slysitelny, ale kdyz usednes do vozu tak spatne rozeznatelny, muze to byt tryska.
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Venca píše:Jestli je to takovy pravidelny zvuk, ostry, kovovy, ale jako by v pozadi ne prilis hlasity, z venku slysitelny, ale kdyz usednes do vozu tak spatne rozeznatelny, muze to byt tryska.
proto jsem psal jestli to dělá i při brzdění motorem, jestli jo, tak to pravděpodobně tryska nebude