Oprava a leštění ALU kol
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Oprava a leštění ALU kol
Zdravim...V případě zájmu provádím leštění hliníkových kol dle přání a mam možnost nechat nabouraná kola opravit.
Pokud by měl někdo nabouraná kola na prodej tak zašlete foto na meil: ondra_b@atlas.cz a já se obratem určitě ozvu.
S přátelským pozdravem...Ondřej Brzák
Tel.: 774606089
Pokud by měl někdo nabouraná kola na prodej tak zašlete foto na meil: ondra_b@atlas.cz a já se obratem určitě ozvu.
S přátelským pozdravem...Ondřej Brzák
Tel.: 774606089
VW Golf II 1.9 TDi
Ahoj...s opravama je to tak, že potřebuju alespoň zaslat foto aby se na to podíval náš spolupracovník, který se zabívá výhradně opravou alu kol. Po konzultaci s ním bych tě ihned kontaktoval nejlépe na telefon.de-nitro píše:Potřeboval bych opravit a nachromovat kolo který má 26'' uměl bys to?
A co se týče leštění do chromového lesku tak v tom by neměl bejt žádnej problém.
VW Golf II 1.9 TDi
umíš jen leštit nebo i chromovat? jedná se o alu s origo tvrdo chromem z výroby 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Ano...jedná se sice o tvrdochrom z výroby ale to nic nemění na tom, že je to pořád jen galvanické pochromení. Jakékoli poškození takového chromu má za následek to, že se chrom začne loupat a je to prakticky neopravitelné. Vyleštěnej povrch se dá kdykoli znovu přeleštit a vizuální kvalita povrchu dosahuje stejné kvality jako u chromu.
Jinak já chrom nedělám ale možná bych chromování dokázal zařídit.
Jinak já chrom nedělám ale možná bych chromování dokázal zařídit.
VW Golf II 1.9 TDi
tak to prosím zjisti pán chce opravit jedno kolo a je v chromu a chce chrom já mám leštěný a jsem v poho radinox je mazec 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower