Oprava a leštění ALU kol

Opraváři - dejte o sobě vědět! :-). Každou chvíli potřebuje někdo pomoci s autem.

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Maverick
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Oprava a leštění ALU kol

Příspěvek od Maverick »

Zdravim...V případě zájmu provádím leštění hliníkových kol dle přání a mam možnost nechat nabouraná kola opravit.
Pokud by měl někdo nabouraná kola na prodej tak zašlete foto na meil: ondra_b@atlas.cz a já se obratem určitě ozvu.

S přátelským pozdravem...Ondřej Brzák
Tel.: 774606089
VW Golf II 1.9 TDi
zachy
Nováček

Příspěvek od zachy »

nemas nejaky ukazky a orientační ceny?
Right foot fanatic
Maverick
Přispěvovatel

Příspěvek od Maverick »

Ahoj...do teďka nám fungoval web, kterej je momentálně v rekonstrukci ale pokud by jsi měl zájem tak fotky naší práce není problém zaslat na meil. Jinak od všech zakázek jsme měli zatím jen spokojenost s provedenou prací.

Ondřej Brzák
Tel.:774606089
VW Golf II 1.9 TDi
zachy
Nováček

Příspěvek od zachy »

no aktualni to bude tak za mesic.
ozvu se ti ;)
Right foot fanatic
de-nitro
Přispěvovatel

Příspěvek od de-nitro »

Potřeboval bych opravit a nachromovat kolo který má 26'' uměl bys to?
Maverick
Přispěvovatel

Příspěvek od Maverick »

de-nitro píše:Potřeboval bych opravit a nachromovat kolo který má 26'' uměl bys to?
Ahoj...s opravama je to tak, že potřebuju alespoň zaslat foto aby se na to podíval náš spolupracovník, který se zabívá výhradně opravou alu kol. Po konzultaci s ním bych tě ihned kontaktoval nejlépe na telefon.
A co se týče leštění do chromového lesku tak v tom by neměl bejt žádnej problém.
VW Golf II 1.9 TDi
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

umíš jen leštit nebo i chromovat? jedná se o alu s origo tvrdo chromem z výroby ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Maverick
Přispěvovatel

Příspěvek od Maverick »

Ano...jedná se sice o tvrdochrom z výroby ale to nic nemění na tom, že je to pořád jen galvanické pochromení. Jakékoli poškození takového chromu má za následek to, že se chrom začne loupat a je to prakticky neopravitelné. Vyleštěnej povrch se dá kdykoli znovu přeleštit a vizuální kvalita povrchu dosahuje stejné kvality jako u chromu.
Jinak já chrom nedělám ale možná bych chromování dokázal zařídit.
VW Golf II 1.9 TDi
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

tak to prosím zjisti pán chce opravit jedno kolo a je v chromu a chce chrom já mám leštěný a jsem v poho radinox je mazec ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Odpovědět

Zpět na „Nabídka služeb“