---------------
Doplněno od admina:
V programu vag-com, řídící jednotka motoru, zadat login 12233
- adaptace, kanál 1
- pro zvýšení množství vstřikovaného paliva musíte snížit zobrazované množství "mg"
Moderátoři: šulda, Moderátoři
http://www.dieselpower.cz/forum_old/vie ... 20&t_id=14Matrix píše:... a taky s návodem jak na to
delal jsi napred login?Lumpo píše:tak jsem to chtěl zkusit podle výše uvedeného popisu a u mého 1,2 TDI PD a i u 1,4 TDi PD lze pouze upravovat hodnotu na kanále 2, což je volnoběh. Je to tak u všech PD? Nebo poradte, co je jinak. Na kanále 1 a 3 a vlastně na všech kromě 2, to píše, že tam nic není a nic nelze nastavit...
jo dělal, ale nic mi to po zadání toho kodu neudělalo... je opravdu ten login kod stejný pro všechnyfrantacech píše:delal jsi napred login?Lumpo píše:tak jsem to chtěl zkusit podle výše uvedeného popisu a u mého 1,2 TDI PD a i u 1,4 TDi PD lze pouze upravovat hodnotu na kanále 2, což je volnoběh. Je to tak u všech PD? Nebo poradte, co je jinak. Na kanále 1 a 3 a vlastně na všech kromě 2, to píše, že tam nic není a nic nelze nastavit...
100proc neni. Treba pro 2.5TDi V6 je to 26262.Lumpo píše:jo dělal, ale nic mi to po zadání toho kodu neudělalo... je opravdu ten login kod stejný pro všechnyfrantacech píše:delal jsi napred login?Lumpo píše:tak jsem to chtěl zkusit podle výše uvedeného popisu a u mého 1,2 TDI PD a i u 1,4 TDi PD lze pouze upravovat hodnotu na kanále 2, což je volnoběh. Je to tak u všech PD? Nebo poradte, co je jinak. Na kanále 1 a 3 a vlastně na všech kromě 2, to píše, že tam nic není a nic nelze nastavit...
?