olej passat
Moderátoři: šulda, Moderátoři
olej passat
Ahoj mam prozbu muzete poradit jaky olej mam dat do passata 1.9 tdi 81 kw
je z nemecka nevim co tam bylo nalil jsem polosn a nezda se m dobrej jeto f
tusim paramocanada
je z nemecka nevim co tam bylo nalil jsem polosn a nezda se m dobrej jeto f
tusim paramocanada
Je úplně jedno, jaký olej tam je. Nezáleží ani na značce, ani na viskozitě či typu oleje.
Olej pro motor TDi 81kW musí splňovat pouze specifikaci VW 505.00 (jak bylo řečeno výše). Máš štěstí, protože tuto specifikaci splňují téměř všechny oleje včetně minerálních.
Olej pro motor TDi 81kW musí splňovat pouze specifikaci VW 505.00 (jak bylo řečeno výše). Máš štěstí, protože tuto specifikaci splňují téměř všechny oleje včetně minerálních.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Toho Mogulu bych se vůbec nebál, možná dokonce bude kvalitnější než jiné renovované značky a cena bude o polovinu levnějšíMaharadža píše:Jen jsem napsal zkušenosti nejenom mně, ale i člověka který se v motorech hrabe každý den a vidí co to dělá

Pokud se olej mění jak má, nikde bych problém neviděl...
G3 Variant 1,9 TDi
... only S764

Když opomenu Ladu, která na Mogulu odrostla celý život a dožila se v plné síle věku 30 let, dávám Mogul tátovi do Renaulta (najeto 150.000 km bez jediného problému), bráchovi do Favorita a Volva 460 (rovněž řadu let bez potíží) a v Galaxy TDi ho dávám třetí sezonu (přes 60.000 km). Do služební Octavie, která má najeto přes půl milionu, se dává od první výměny po uplynutí garance, takže přes 400.000 km jezdí jen na Mogul GX-FE PRO 10W/40 a jede jak vítr (bez jediné opravy motoru - s výjimkou jedné výměny zdvihátek při 380.000 km).
Mogul patří mezi velmi kvalitní oleje. Bohužel někteří lidé si stále myslí, že dobré je jen to, co je drahé. Tak si kupuj předražené oleje zahraničních značek - jako maharadža na to jistě máš dostatek prostředků.
Mogul patří mezi velmi kvalitní oleje. Bohužel někteří lidé si stále myslí, že dobré je jen to, co je drahé. Tak si kupuj předražené oleje zahraničních značek - jako maharadža na to jistě máš dostatek prostředků.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)