zvyšení výkonu Passat B5 1,9TDi 81kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
zvyšení výkonu Passat B5 1,9TDi 81kw
CAu lidi, mam ted 110kobyl, ale sou spis po obrne, nejde mi turbo, pravdepodobne ventil N75, ten kdyby byl, tak bych se nezlobil..muze mi nekdo udelat nakej rozpocet abych z toho dostal cca 130kobylek?? JInak berte v uvahu ze motor ma 200tis.... diky moc, nejlepe SEVER CECHC? ale pokud by mi nekdo nabidl super nabidku, sem ochoten nekam zajet.....
Jestli máš původní trysky, je načase tam dát Sprinty 764 a ty koně tam máš.
Je to asi tak za 9000,- ( včetně seřízení vstřiků ), ale máš to zároveň jako údržbu a ochranu před propálením pístu odkapávajícím vstřikem.
Takhle nějak se to tu píše pořád dokola.

Je to asi tak za 9000,- ( včetně seřízení vstřiků ), ale máš to zároveň jako údržbu a ochranu před propálením pístu odkapávajícím vstřikem.

MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
No de mi hlavne o to, co dal s tim turbem, a kde me to udelaj tady v okoli liberce......Bóďa píše:Jestli máš původní trysky, je načase tam dát Sprinty 764 a ty koně tam máš.![]()
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
jj andre je takovej turbo maniac a dokáže se i objetovat pro věc, minule když jsem odkouřil turbo tak jsem se u něj stavoval ve 12 v noci pro nový, ale nechtěl mi ho namontovat přitom bylo jen -18 
jinak takový cena za jaký prodává on asi jinde neseženeš

jinak takový cena za jaký prodává on asi jinde neseženeš
Naposledy upravil(a) mvolesko dne 30 led 2006, 21:28, celkem upraveno 1 x.
TDI 4x4 90Hp --> 2++Hp

jjPassik píše:TAk to je husty, toho sem kontaktoval, sem rad ze si ho nazval odbornikem... du do toho:)Bóďa píše:Největšího odborníka na turba máš za humny ( Desná- Andre).
Jestli ho budeš měnit, dej rovnou ze 130PS motoru. Andre ti asi řekne to samé.

Seat CordobaTDI / AFN - 176 HP
Seat Alhambra TDI / AFN - 171 HP
Škoda Fabia SDI / ASY - Nemá HP
Ford C-Max 1,6 Tdci - 80kW
Seat Alhambra TDI / AFN - 171 HP
Škoda Fabia SDI / ASY - Nemá HP
Ford C-Max 1,6 Tdci - 80kW
Jo nabidli mi takovou cenu, ze mi to tu ani nikdo neveril.... Bohuzel musim chvili vydrzet... nemam ted love, kupuju ANGEL EYE, mam v pr*eli svetla....Sokolda píše:jjPassik píše:TAk to je husty, toho sem kontaktoval, sem rad ze si ho nazval odbornikem... du do toho:)Bóďa píše:Největšího odborníka na turba máš za humny ( Desná- Andre).
Jestli ho budeš měnit, dej rovnou ze 130PS motoru. Andre ti asi řekne to samé.