ETKA-cislo dielu HELP 1J0412311A (zdvihnutie podvozku?)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ETKA-cislo dielu HELP 1J0412311A (zdvihnutie podvozku?)
Ahoj borci. Prosim niekoho, kto ma Etku, ci mi nevie pomoct najst tento diel. Ako vyzera, kam sa montuje a ako, pripadne by potesila aj nejaka skusenost.
Dakujem velni pekne.
Dakujem velni pekne.
Octavia I combi r.98, 1.9 TDI, 90HP, AGR, +cip vraj 25HP a 60Nm
Re: ETKA-cislo dielu HELP 1J0412311A (zdvihnutie podvozku?)
Ja som to xcel tiež dávať ale v servise za to pýtali neskutočné prachy. Napíš za koľko si to zohnal. Najlepšie by to bolo doviezť z čiech.Tec píše:Ahoj borci. Prosim niekoho, kto ma Etku, ci mi nevie pomoct najst tento diel. Ako vyzera, kam sa montuje a ako, pripadne by potesila aj nejaka skusenost.
Dakujem velni pekne.
Octavia TDi 81kW Elegance, MR02, ASV, 280082km, VAG-COM
Kolik za to chtěli??? To by šlo vytočit ne?hopko píše:Ja som to xcel tiež dávať ale v servise za to pýtali neskutočné prachy. Napíš za koľko si to zohnal. Najlepšie by to bolo doviezť z čiech.Tec píše:Ahoj borci. Prosim niekoho, kto ma Etku, ci mi nevie pomoct najst tento diel. Ako vyzera, kam sa montuje a ako, pripadne by potesila aj nejaka skusenost.
Dakujem velni pekne.
RIP _ O1 - L&K- 159PS/388Nm by Reesha
Sharan II AUY - stand by
VW T2 Doka "wally" - 1,6/34kW - 1976 -- to 120 kW
Sharan II AUY - stand by
VW T2 Doka "wally" - 1,6/34kW - 1976 -- to 120 kW
Okolo 500,-Sk za kus. Vytočit by to išlo, dokonca aj na väčšiu výšku ak niekto potrebuje, len som nikde nezohnal rozmery. A rozoberať to kôli meraniu sa mi fakt nexce...miš píše:
Kolik za to chtěli??? To by šlo vytočit ne?
Octavia TDi 81kW Elegance, MR02, ASV, 280082km, VAG-COM
mělo by to stát 132,- bez daněhopko píše:Ja som to xcel tiež dávať ale v servise za to pýtali neskutočné prachy. Napíš za koľko si to zohnal. Najlepšie by to bolo doviezť z čiech.Tec píše:Ahoj borci. Prosim niekoho, kto ma Etku, ci mi nevie pomoct najst tento diel. Ako vyzera, kam sa montuje a ako, pripadne by potesila aj nejaka skusenost.
Dakujem velni pekne.
Dakujem chalani. Cena je niečo cez 250 slovenskych. To objednavcie cislo mam od Humla, takze zas dakujem za upresnenie.
No a samozrejme autorizovany servis som zase raz informaciou z tohto fora nieco nove naucil.
Tvrdili mi totiz, ze nic take neexistuje a ked som im dal cislo, spytali sa, ci je to ono. To je hanba..
Hlavne, ze znackovy servis.
Este raz dakujem velmi pekne.

No a samozrejme autorizovany servis som zase raz informaciou z tohto fora nieco nove naucil.

Este raz dakujem velmi pekne.
A nebylo by něco na zadek GIII, Mám tu jednoho a ten courá prd... po zemi. Když do toho sednou čtyři tak tahne zástěrky po silnici.Huml píše:takže upřesnění jak to doopravdy je s těma vložkama, jsou dva typy, který se liší výškou 1J0 412 311 A ty mají výšku 10mm a 1J0 412 311 ty mají výšku 20mm, podle mě by to zvládlo zvednout i o 30mm použitím obou, ale to u aut, který mají pružiny již hodně unavený

Podľa mňa je to dural, celková výška výška 21, miskové vybratie na jednej strane z vonkajšieho kraja -1mm, na druhej strane zrkadlovo zaoblená hrana z vonkajšieho kraja = keď ich postavíš na seba, úplne do seba zapadnú (=vybratie na jednej strane má tvar zaoblenia na opačnej strane), vnútorný priemer 22,3 a vonkajší priemer 40mm, šírka rovnej dosadacej plochy (=prstenec medzi vnútorným otvorom a okrajom zaoblenia, alebo vybratia) je na strane vybratia a aj na strane zaoblenia 5,5mm, hrúbka steny krúžku 8,7mm.