Otázka zní,..je možný v rámci úspor nalisovat daný čep na konkrétní rameno,nebo je třeba měnit rameno celé - popřípadě ramen víc?
Pokud ano,..kde co seženu a kolik mě to bude cca stát?

Moderátoři: šulda, Moderátoři
A zadní spodní.chiptuning píše:febi jsou dobry nebo delphi taky nejsou spatny a jsou levnejsi pokud mas neko znamyho kdo ma registraci treba v auto kelly tak stoji 1000 /horni/
prvni vzdy zacina klepat horni predni rameno,vetsinou je to i videt kdyz vemes kolo do teplejch a zahejbas s nim
jo byli odolnejsi, jinak od febi se daj koupit i ty trvalejsi maj oznaceni HEAVY DUTY, jinak komplet sada se da koupit uz od 11kkc treba od febiHynio píše:Taky jsem někde slyšel že ty ramena pro B6 už byly lepší,..vydržely déle. Tak snad jedině že by nebyly hliníkové.
Docela by mě zajímalo jestli je to pravda a jestli ramena z B6 sedí i na B5 pokud jsou ovšem vůbec rozdílná??
Sedí to, ona je totiž ta "B6" pouze facelift B5. Hlavně si taky zkontroluj ty "Céčka" na stabilizátoru, pokud tam máš ještě ty co maj kuláky, tak ty už budou taky určitě KO a dělaj bordel, ty novější modely už maj místo kuláků silentbloky.Hynio píše:Taky jsem někde slyšel že ty ramena pro B6 už byly lepší,..vydržely déle. Tak snad jedině že by nebyly hliníkové.
Docela by mě zajímalo jestli je to pravda a jestli ramena z B6 sedí i na B5 pokud jsou ovšem vůbec rozdílná??