Tak jsem tak nějak koukal do Elitu na nějaký ty díly na to moje AFNko (filtry,kladky,řemeny,těsnění pod hlavu) a nějak nevim jakou značku těch věcí vybrat?!
Máte někdo tip nebo je to jedno?

Moderátoři: šulda, Moderátoři
já se nažím pokud možno made in germany, když vemeš v úvahu je je skoro všechno z číny, tak němci jsou známí tím že se díly číslují a pokud najdou nekvalitní díl vrací celý kamion, já mám jednoho dodavatele a ten se mi líbí v tom že pokud je problém tak toho dovozce dílů vyřadí z chovu a ceny mám super milošP.TAZZ píše:Zdravim.
Tak jsem tak nějak koukal do Elitu na nějaký ty díly na to moje AFNko (filtry,kladky,řemeny,těsnění pod hlavu) a nějak nevim jakou značku těch věcí vybrat?!
Máte někdo tip nebo je to jedno?
Sarline dělá i sekačky......Bugs.Bunny píše:Jedno to určitě není!! Hlavně v Kelly nebrat starline a jiné shity.![]()
Také jako miloš se snažím si vybírat De značky, ale pokud to chceš na své auto tak bych uvažoval o origo VW dílech.
Jen je ale otázka, co jsou to co ty nazýváš "origo VW díly" ? Pokud nakupuješ u VW třeba -namátkou vyberu- tlumiče,destičky,kotouče,filtry,čepy....a podobné spotřební věcičky které se dříve nebo později pravidelně vyměňují, asi pravděpodobně nenarazíš ani u VW na věci které přímo VW vyrábí. Pod svojí značkou prodívají to co vyrobí jiní. Anebo tam najdeš jak značku VW vedle značek jako třeba Sachs, Lukas, Bosch....atd atd. A zkus hádat, jakou mají asi u VW obchodní marži. Ale proč by neměli, když to tam lidi za ty peníze kupují, že?Bugs.Bunny píše:Jedno to určitě není!! Hlavně v Kelly nebrat starline a jiné shity.![]()
Také jako miloš se snažím si vybírat De značky, ale pokud to chceš na své auto tak bych uvažoval o origo VW dílech.
origo díly? to je i díl který koupí autorizovaný servis u auto kelly a narazí si na něm 100% i více a máš ten vysněný orginálmartinv12 píše:Jen je ale otázka, co jsou to co ty nazýváš "origo VW díly" ? Pokud nakupuješ u VW třeba -namátkou vyberu- tlumiče,destičky,kotouče,filtry,čepy....a podobné spotřební věcičky které se dříve nebo později pravidelně vyměňují, asi pravděpodobně nenarazíš ani u VW na věci které přímo VW vyrábí. Pod svojí značkou prodívají to co vyrobí jiní. Anebo tam najdeš jak značku VW vedle značek jako třeba Sachs, Lukas, Bosch....atd atd. A zkus hádat, jakou mají asi u VW obchodní marži. Ale proč by neměli, když to tam lidi za ty peníze kupují, že?Bugs.Bunny píše:Jedno to určitě není!! Hlavně v Kelly nebrat starline a jiné shity.![]()
Když píšu origo VW díly tak určitě nemyslím vše co se dá koupit ve VW. Je jedno od koho díl je pokud splnuje normu a má TUV tak tím lépe. Pochybuju, že VW koupí destičky starline a natiskne na ně VW AUDI. Je jasné že i ve VW se dá koupit nejaký shit.slovacek.milos píše:
origo díly? to je i díl který koupí autorizovaný servis u auto kelly a narazí si na něm 100% i více a máš ten vysněný orginálaušus miloš
No to sem taky jednou udělal,paač sem to ještě tolik neznal,ale do měsíce sem ho měnil.Bugs.Bunny píše:No a to je ono. Potom si nalej olej starline do svého mazlíka.