Moderátoři: šulda, Moderátoři
CO jsi myslel ,že vydží když to encham čipem vyhnat na 200ps ???Sifon píše:Neboj vydrzi...tento motor ma najkvalitnejsie komponenty z 1,9TDI
Ok narvu tam čip vyjde to nejlíp a za ty penize bude docela dost muziky.DoufámDukes píše:Začni chipem viz http://race.dieselpower.cz/Produkty/kat ... 6&motor=18, až tě omrzí, tak pak se vymyslí něco dalšího.
200ps bez dymu je podla mna utopiaJasteR píše:Cipem se da pohodovych 180PS pak uz jede slusne.... nebo dat RAce trysky nebo lepe predelat turbo treba na hybrida .... balik je sirokej pojem... s predelanym turbem a race tryskama by se dalo pohodovych 200PS bez koure mozna i vic..
ani ja neverim tomu kto ma na seriovych komponentoch (ASZ,ARL)200 hp ze je bez dymu...total blbost...ja ani nemam 200 hp a zadymi,sice len na chvilu po zoslapnuti,potom uz nic...a PD 96 kw sa davalo aj na 5 kvalt (228 mm spojka )a 6 kvalt 240 mm spojka...PD 150 (ARL) sa s 5 kvaltom nerobilo(aspon som nikdy nevidel...a 400 Nm drzi v pohode...Schöny#7 píše:Tak to si nevidel Bruhycovo Polo SDI asi![]()
Jinak myslite ze ta spojka s PD 110kW udrzi tech 400 NM???
A davali se do PD 96kW stejne spojky jako do tech 110tek?
cupra píše:ani ja neverim tomu kto ma na seriovych komponentoch (ASZ,ARL)200 hp ze je bez dymu...total blbost...ja ani nemam 200 hp a zadymi,sice len na chvilu po zoslapnuti,potom uz nic...a PD 96 kw sa davalo aj na 5 kvalt (228 mm spojka )a 6 kvalt 240 mm spojka...PD 150 (ARL) sa s 5 kvaltom nerobilo(aspon som nikdy nevidel...a 400 Nm drzi v pohode...Schöny#7 píše:Tak to si nevidel Bruhycovo Polo SDI asi![]()
Jinak myslite ze ta spojka s PD 110kW udrzi tech 400 NM???
A davali se do PD 96kW stejne spojky jako do tech 110tek?