trasie volant
Moderátoři: šulda, Moderátoři
trasie volant
AHOJ. Pred mesiacom som si kupil toledoII 2005 ASV 81kw od brata ma najazdene 60-tisic km prevazne po dialnici. Vsetko je OK az nato ak pri jemnom brzdeni mi niekedy trasie volant ked viac pribrzdimj prestane to. Nerobi to stale!!! Bratovi v servise tvrdili ze je vsetko ok a ze mu to tak robi uz moc dlho. Podla mna to OK neni kedze som mal Leona AGR 2000 a tam to nerobilo. A Leon reagoval na brzdny pedal viac slo to jemnejsie brzdilo lepsie a o dost!!! Co to moze byt???
Pokud chceš závodit, tak Zimmermann, jinak stačí třeba ATEarpi666 píše:DworiBak píše:Přesně tak a dej tan něco lepšího aby to zachvilku nebylo to samý.A ty křivý kotouče dokážou pěkně odrovnat čepy a tyčky na řízeníLadas píše:křivý kotouče vyměň je a máš klid
co to je lepsiho??? Brembo...Zimerman???

GIV Variant TDi ???kW
mohl jsi je klidně při nějakém prudším brždění přehřát a mohli se znovu prohnout...ale u vrtanech zimmermanu nvm no..
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
pepiknet píše:Měl jsem to samý,vyměnil jsem kotouče a ty vibrace skoro přestaly,tak jsem jěště vyměnil všechny čepy udělal geometrii a je klid
Loziska boli menene ostatne vsetko bolo skontrolovane auto ma len 70-tisic aj geometriu som dal robit. A nejak moc nebrzdim mozno raz za ces ale niak extremne si myslim
arpi666 píše:pepiknet píše:Měl jsem to samý,vyměnil jsem kotouče a ty vibrace skoro přestaly,tak jsem jěště vyměnil všechny čepy udělal geometrii a je klid
Loziska boli menene ostatne vsetko bolo skontrolovane auto ma len 70-tisic aj geometriu som dal robit. A nejak moc nebrzdim mozno raz za ces ale niak extremne si myslim
Som pocul nieco take ze ked su tam dvojpiestikove brzdy tak jeden piestik moze byt zly, len ja ani neviem ci tam su dvojpiestikove ci len jedno
Mám octu a tak isto pri takom jemnejšom brzdení mi to trochu trasie s volantom, ale odborníci vraveli, že to robia zvlnene kotúče, ale zatiaľ ich nebudem meniť pokiaľ sa to nebude prejavovať viacej, pretože tu sa to už o tom popísalo, že aj keď staré vymeníš za nové, je možné, že časom sa ti zvlnia znova a tak isto nemám štýl jazdy plynový pedál na podlahu a potom riadne šliapnuť na brzdu.....je to na tebe....
Octavia, 1,9 TDi, 81kW, 2002