Ahoj kluci.Mam takovy dotaz.dneska mi kamarad dotahl A6 2.5 tdi 2002 132kw a nejede.skontroloval jsem snad vsechno,co mne napadlo,vag pise jenom silentbloky motoru (01735),jinak vubec nic.Nedavno menili cerpadlo.Startuje to a to je tak vsechno,ani to neskytne.Nesetkali jste se nekdo s necim takovym???
boratdi píše:Ahoj kluci.Mam takovy dotaz.dneska mi kamarad dotahl A6 2.5 tdi 2002 132kw a nejede.skontroloval jsem snad vsechno,co mne napadlo,vag pise jenom silentbloky motoru (01735),jinak vubec nic.Nedavno menili cerpadlo.Startuje to a to je tak vsechno,ani to neskytne.Nesetkali jste se nekdo s necim takovym???
čerpadlo čo tam dali je nové? alebo nejake staršie? čo padanie nafty?
cerpadlo je myslim repasovane v Bosch servise.Nejhorsi je,ze to ani neskytne... Nafta nepada,zkousel jsem i povolovat trubky pri startovani a ze vsech jde nafta.
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
boratdi píše:cerpadlo je myslim repasovane v Bosch servise.Nejhorsi je,ze to ani neskytne... Nafta nepada,zkousel jsem i povolovat trubky pri startovani a ze vsech jde nafta.
Co znamena ze z nich ide nafta? Ak dava cerpadlo slaby tlak tak nafta pojde, ale malo, a motor sa nechyti. Malo by to z trubiek striekat pod dost silnym tlakom, takym ze tam neudrzis prst...
prst na tom rozhodně neudržíš a když tak ti ho tlak prořízne je to dost nepříjemný povol vstřikovací trubky a musí plivat jak o závod
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower