Moderátoři: šulda, Moderátoři
to nemělo s kolem nic společného, je na kuželu, jedině že by bylo volné, ale to si nedovedu představit, ta vůle je ve futrech v čerpadle, to Ti spíš měnil kolečko dole na kliceSlim píše:No prv to bolo samozrejme predovšetkým aj čerpadlo, malo vadná hlavu. Šlo na repas do K+K Slivenec, kde ho opravili a nastavili podľa výrobných údajov. Potom však auto neštartovalo za studena. Ani za boha. Upravovala sa štartovacia dávka, nič nepomáhalo. Tak som kamošovi povedal, že pri 330k km by som mal zas meniť rozvoďák, nech ho vymení tiež... a všimol si, že remenica na ozubený remeň u čerpadla má 0.5mm výkyv vpravo aj vľavo, možno aj menší. Tak sa poradil s múdrejšími a vymenil to, blbé koliesko za 500Kč. Poskladal to a auto naštartuje aj na Sibíri a po repasi s tým čerpadlom mi v 320.700km auto beží zas ako nové. Dúfam že dlho, alebo aspoň do chvíle, čo ho predám
Uff, tak teraz si ma dostal do rohu, musím sa ho spýtaťpafka píše:to nemělo s kolem nic společného, je na kuželu, jedině že by bylo volné, ale to si nedovedu představit, ta vůle je ve futrech v čerpadle, to Ti spíš měnil kolečko dole na kliceSlim píše:No prv to bolo samozrejme predovšetkým aj čerpadlo, malo vadná hlavu. Šlo na repas do K+K Slivenec, kde ho opravili a nastavili podľa výrobných údajov. Potom však auto neštartovalo za studena. Ani za boha. Upravovala sa štartovacia dávka, nič nepomáhalo. Tak som kamošovi povedal, že pri 330k km by som mal zas meniť rozvoďák, nech ho vymení tiež... a všimol si, že remenica na ozubený remeň u čerpadla má 0.5mm výkyv vpravo aj vľavo, možno aj menší. Tak sa poradil s múdrejšími a vymenil to, blbé koliesko za 500Kč. Poskladal to a auto naštartuje aj na Sibíri a po repasi s tým čerpadlom mi v 320.700km auto beží zas ako nové. Dúfam že dlho, alebo aspoň do chvíle, čo ho predám