Foukání z nalévacího hrdla oleje

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
porez
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Foukání z nalévacího hrdla oleje

Příspěvek od porez »

Zdravím. Dotaz - je normální jev, že po otevření víčka nalévacího otvoru oleje odtud fouká? Myslím tím, jestli tudy vůbec nemá jít vzduch, nebo je to normální a nesmí to překročit nějakou únosnou hranici? Jaký potom je ten stav, kdy už je něco špatně? Motor 1.9 TDI 66 kw, typ ALE, 215.000 km.
VW Golf 3 Variant 1,9 TDI 66 kW (typ ALE) 1998
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

když víčko nenajdeš tak je to špatně , jinak každej motor funí , některý víc, některý míň , větší problém je , když už to funí měrkou oleje
Praetorio
Přispěvovatel

Příspěvek od Praetorio »

Ahoj, u mě je to tak, že když otevřu víčko při chodu, tak to jakoby fouká, ale jakmile to víčko vrátím zpět( jen ho tam položím) tak jej to přicucne a jakoby tam lehoulice poskakuje,ale nemá tendenci uletět :-D . Motor 1.9 TDi 81 kw najeto 268000km. Takže to nějak neřeším (rofl)
Seat Toledo III 5P2 r.v.2005 Reference (sociál výbava) 77kw f "povedeným" téé déé íčku pééé-déééé přivlíknutý ze Španěl, už to jede, tak už to neřeším :-)
porez
Sběrač informací

Příspěvek od porez »

No tak mně se to projevuje podobně. Z otvoru pro měrku mi to nefouká vůbec. Jinými slovy - taky to nemám řešit? (jinak olej nepapá, startuje bez problémů i v mrazech, prostě žádný jiný problém.)
VW Golf 3 Variant 1,9 TDI 66 kW (typ ALE) 1998
Praetorio
Přispěvovatel

Příspěvek od Praetorio »

Myslím, že asi není důvod se tomu věnovat. Mluvím za sebe. Neřeším a jezdím . :) .
Seat Toledo III 5P2 r.v.2005 Reference (sociál výbava) 77kw f "povedeným" téé déé íčku pééé-déééé přivlíknutý ze Španěl, už to jede, tak už to neřeším :-)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“