OSTŘIKOVANÍ SVĚTEL NA OSTŘIK OKEN??
Moderátoři: šulda, Moderátoři
OSTŘIKOVANÍ SVĚTEL NA OSTŘIK OKEN??
Ahoj, sehnal jsem nárazník s ostřikováním světel a chtěl bych se zeptat zda bych je mohl napojit na ostřikování oken, zda vydrží pojistka nebo jestli je to přes relé , tak relé, prostě jestli něco neodpálím ,nebo tam dát spínací relé?????
Vody je dost , nádržka je origo k ostřikování světel ,jen vyřešit tu elektriku, jedině dát spínací relé a spínací proud vzít z ostřikovačů oken.Je to blbost? na okna se jen mění plus a mínus tudíž kdybych to napojil na kabel co jde plus při ostrřikování předního okna, tak by to mohlo fachčit né??Ladas píše:to ti na ně nepůjde navíc bude to šíleně žrát vodu
fachat to tak bude ale sežere ti to 2 bandasky zlije ti to kapotu a přestane tě to bavit můj názor a asi 10 lidí co jsem jim to už vypojoval 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
že jsi 11 co to nemusí jinak karel nevím co myslíeste píše:co 11?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower