Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak to si priprav peknou rulicku bankovek aspon 50t,- ... spojka, IC, vstriky, aspon 150tkove turbo ...Golfinger píše:Čau, potřeboval bych poradit jakou ůpravou motoru začítjestli mám nejdřív sehnat větší turbo, trysky a nebo IC, nechi aby mi to moc kouřilo. Jak jsem to tak pročítal tak většina z vás asi začíná tryskama, jaký by jste my popřípadě doporučíli? chtěl bych z toho dostat alspoň 180ps, to by mělo jít ne? dík za odpovědi.
ten motor je prototyp medzi PDckami, ma slabe piesty, ked ho zatazis na 180 koni tak pozor aby sa nerozsypal.Golfinger píše:No s tim jsem poèítal že to nebude zadarmo, za kolik se nechá tak sehnat nìjaký slušný turbo? Je tam motor AJM, ten je špatný na úpravy???
tak turbo si si mohol splasit uz aspon 150 PS, no budes musiet asi menit trysky a nacipovat to. IC by trebalo tiez silnejsi ale mozno ti bude stacit, zalezi kolko do toho chces vrazit penazijokamxw píše:sorry, ze som sa sem nacpal ale mam identicke auto ale chtel bych jenom takove socialni zvysovani vykonu, treba z 85Kw na 100-110Kw...96kw turbo uz je na ceste...co dalsi je na to potreba?